Taloyhtiöissä on pyritty viime aikoina vähentämään energiaa kaikessa mahdollisessa ja energiankulutuksen vähentämisen tärkeys kasvaa tulevaisuudessa entisestään. Isännöintiliiton ja Pihlan webinaarissa saat tietoa ja vinkkejä ikkunoiden energiakulutuksen hallitsemiseen taloyhtiössä.

Webinaarissa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka paljon ikkunat kuluttavat energiaa sekä
  • kuinka energiaa voisi säästää vanhoja ikkunoita huoltamalla tai ikkunaremontin keinoin

Webinaari tarjoaa lisäksi eväitä siihen, mitä ikkunaremontin suunnittelussa tulisi huomioida ja miten lähteä remontissa liikkeelle. Webinaarin jälkeen tiedät, miten taloyhtiössä voidaan pienentää ikkunoiden energiahukkaa ja lisätä asumisviihtyvyyttä

Webinaarissa aiheesta ovat kertomassa liiketoimintapäällikkö Jani Harja ja avainasiakaspäällikkö Tomi Nukari Pihla Group Oy:stä. Webinaarin moderoi Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Osallistumisehdot:

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen Isännöintiliiton jäsenrekisteriin ja webinaarin kumppanille.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu omalla tietokoneella. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijalle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille ja Isännöintiliiton jäsenrekisteriin. Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esittämiensä tietojen oikeellisuudesta.

Webinaarin kumppanina:

Logo Pihla Tiivi