Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 03.03.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!

Apulaisisännöitsijä, Aarre Isännöinti Oy, Espoo

Aarre Isännöinti Oy on pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Toiminnan ja palvelujen jatkuva kehittäminen on yksi toiminnan peruskivi. Yritys haluaa kasvattaa asiakkaiden kiinteistöjen arvoa sekä parantaa asumisviihtyvyyttä ja asumisturvallisuutta. Työtä Aarre Isännöinnissä tekee ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut, osaava tiimi.  http://www.aarre.com

Onko urahaaveissasi isännöintiala ja halu kehittyä alan ammattilaiseksi? Olet asiakaspalveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja innostunut oppimaan uutta?

Aarre Isännöinti Oy etsii

apulaisisännöitsijää

Espooseen.

Tehtäviisi kuuluu asunto-osakeyhtiöiden isännöinti yhdessä kohdeisännöitsijöiden kanssa. Kykenet toimimaan luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Tunnet jo ehkä isännöitsijän monipuolista tehtäväkenttää, olet palvelualtis, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen sekä vastuulliseen työskentelyyn. Oikealla asenteella ymmärrät, että kiinteistön ylläpito on pitkäjänteistä työtä, jossa luottamuksellinen asiakassuhde on erityisen tärkeää.

Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen. Olet vuorovaikutustaitoinen ja osaat hoitaa kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin. Tehtävien hoitaminen edellyttää avointa ja kiinnostunutta asennetta sähköisiä tietojärjestelmiä kohtaan sekä uusien toimintatapojen opettelua. Hallitset Microsoft Office -ohjelmien käytön.

Rekrytointi on ulkoistettu ja sitä hoitaa Jopia Oy. Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen linkin kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 03.03.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!