Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 30.09.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!

Avustava tekninen isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy, Järvenpää/Hyvinkää

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto-osakeyhtiöiden isännöinnin asiantuntijapalveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä sekä teknisistä palveluista ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme eri puolilla Suomea noin 600 asiantuntijan voimin yli 40 toimistossa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi

Haemme nyt Järvenpää-Hyvinkää -alueelle

avustavaa teknistä isännöitsijää

kasvamaan teknisen isännöinnin ammattilaiseksi.

Toimit aluksi kokeneen teknisen isännöitsijän työparina vastaten mm. osakasmuutostöiden käsittelystä ja kilpailutuksista yhdessä työparisi kanssa. Toiveenamme on, että suorittaisit ITS-tek -tutkinnon työn ohessa ja kasvattaisit näin osaamistasi, jonka jälkeen voisit ottaa kokonaisvastuun teknisen isännöinnin tehtäväkentästä. Tekninen isännöinti koostuu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden korjaushankkeiden valmistelusta, osakasmuutostöiden käsittelystä ja työmaa-aikaisesta toteutuksesta, työmaasuorituksien valvonnasta, valvontasuunnitelmien laadinnasta sekä rakennushankkeiden suunnittelun, kilpailutuksen ja toteutuksen johtamisesta.

Työskentelet pääosin Järvenpäästä käsin yhteistyössä muiden isännöitsijöiden kanssa, jonka lisäksi palvelet myös Hyvinkään toimiston asiakkaita. Realia Isännöinnin Järvenpään toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla kävelykatu Jannen varrella osoitteessa Sibeliuksenkatu 19. Olemme auktorisoitu toimisto ja isännöimme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä. Toimistossamme työskentelee yksikönpäällikön lisäksi kuusi hallinnollista isännöitsijää, kaksi teknistä isännöitsijää ja kolme kiinteistösihteeriä.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuvaa rakennusteknistä osaamista ja halua oppia lisää. Aiempi kokemus rakennusalalta on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua sekä ajokorttia.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa lisäksi muun muassa yrityksen talous- ja lakipalvelut sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2020 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?116f9a6f. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heidi Karhu p. 050 455 7230 tai heidi.karhu@realia.fi.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja isännöitsijän tehtävästä: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/isannoitsijan-tyo

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 30.09.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!