Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 17.11.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!

Hallinnollinen isännöitsijä, Asokodit, Helsinki

Asokodit on osa Asuntosäätiö-konsernia, joka tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja ja Asokodit yli 16 000 asunnollaan maan suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Asuntosäätiö-konserni pyrkii toimissaan, tytäryhtiöidensä kautta, tuottamaan nykyaikaisia asuntoja ja painottamaan toiminta-alueidensa sosiaalisen monipuolisuuden tärkeyttä. Uskomme, että hyvää elämää ei voi suunnitella mutta hyvät elämisen puitteet voi. Tutustu meihin, palveluihimme & porukkaamme tarkemmin: https://www.asuntosaatio.fi/etusivu.

Henkilön siirtyessä talomme sisällä uusiin haasteisiin, haemme

hallinnollista isännöitsijää

vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään asiakaspalveluhenkisen, yhteen hiileen puhaltavan ja työstään innostuneen tiimin kanssa. Tiimiin kuuluu kahdeksan isännöitsijää. Meillä työntekijään luotetaan ja saat vapautta työskennellä omalla otteellasi. Tiimin ja lähiesimiehen tuki ja apu ovat aina tarvittaessa käytettävissäsi. Asemapaikkasi sijaitsee tällä hetkellä Länsi-Pasilassa, mutta ensi kesänä pääset muuttamaan kanssamme uusiin tiloihin Tapiolaan.

Tehtäviisi kuuluvat asumisoikeuskiinteistöjen monipuoliset hallinnollisen isännöitsijän työt, kuten asukasyhteistyö, budjetointi, sopimusasiat ja laskutukseen liittyvät tehtävät. Vastaat päivittäisestä asukasviestinnästä ja yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. Työparinasi toimii tekninen isännöitsijä, jonka kanssa toimit erittäin tiiviissä yhteistyössä. Pystyt itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn sekä sitoudut erinomaiseen asiakaspalveluun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • asiakaslähtöistä ajattelua ja erinomaista palveluasennetta
  • oma-aloitteista, järjestelmällistä ja aktiivista työskentelyotetta
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • kaupallista ja/tai teknistä koulutusta
  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • valmiutta iltakokouksiin (keväisin)
  • hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi

Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 17.11.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen terhi.airas@fi.experis.com. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja/tai Liisa Jenkins liisa.jenkins@fi.experis.com puh. 050 5273 453.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 17.11.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!