Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Hallinnollinen isännöitsijä, Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy, Tampere

Pamis – Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy on yksityisessä paikallisessa omistuksessa oleva isännöintiyritys Tampereen Kalevassa. Pirkanmaalaisista kiinteistöistä ja niiden asukkaista ja käyttäjistä huolehtiminen on ollut meille sydämen asia jo vuodesta 1987. ISA-auktorisoinnin saimme vuonna 1989.

Pamis-teamin tuottama laatu on Pirkanmaalla käsite – kysy vaikka pitkäaikaisilta asiakkailtamme. Hoidamme noin 500 asunto- ja kiinteistöyhtiön isännöinnin ja manageerauksen sekä niiden teknisen palvelun sekä asuntojen ja toimitilojen vuokrauksen ja myynnin 65 ammattilaisen voimin. Tiedostamme, että tärkein voimavaramme on osaava ja motivoinut henkilökunta, joten huolehdimme henkilökunnastamme ja panostamme jatkuvasti työntekijöiden osaamiseen ja jaksamiseen, yhdessä. Vahvistamme isännöintitiimiämme ja haemme:

hallinnollista isännöitsijää

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, uusista haasteista innostuva tekijä ja sinua motivoi asioiden aikaansaaminen. Toimit mielelläsi tiimissä samalla kantaen vastuun omista työtehtävistä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai hallinnollinen koulutus ja kokemusta isännöintitehtävistä. Ja ennen kaikkea sinulla on Pamis-teamin henkeen sopiva avoin ja positiivinen asenne.

Käytössämme on nykyaikainen Festum Software Oy:n Hausvise-ohjelmisto, joka automatisoi kiinteistöhallinnan toiminnot ja prosessit sekä luo mahdollisuuden reaaliaikaiseen taloushallinnon seurantaan. Hausvise on kokonaisvaltainen isännöintiohjelmisto, joka sisältää talous- ja kiinteistöhallinnon sekä asukasportaalin. Huollon- ja energiaseurannan toiminnot on keskitetty sähköiseen huoltokirja xTampuuriin.

Tarjoamme alalla arvostetun yrityksemme sekä osaavan tiimimme vankan taustatuen, nykyaikaiset välineet työskentelyyn, joustavat etätyömahdollisuudet ja työajan joustomahdollisuudet, viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön sekä alan kehityksen mukaisen koulutuksen. Tarjoamme henkilökunnallemme liikunta- ja kulttuurisetelit, Pamis-team-päivät ja tiimitempaukset sekä kattavan työterveyshuollon työhyvinvointia edistämään.

Rekrytointimme etenee aktiivisesti, joten lähetä hakemuksesi heti sähköpostilla ilari.stenman@pamisoy.fi.
Tiedustelut 0440 475 014 / isännöintipäällikkö Ilari Stenman. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!