Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 18.08.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä / Apulaisisännöitsijä, Retta Isännöinti, Rovaniemi

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 700 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Retta Isännöinti on osa Retta Group -konsernia.

Etsimme nyt Rovaniemelle joukkoamme vahvistamaan

ISÄNNÖITSIJÄÄ / APULAISISÄNNÖITSIJÄÄ

Rovaniemen toimistomme sijaitsee keskellä kaupunkia osoitteessa Rovakatu 36. Toimistossamme työskentelee 25 kiinteistöalan ammattilaista. Isännöimme asunto-osakeyhtiöiden lisäksi suuria vuokrataloyhtiöitä sekä asumisoikeustaloja. Palvelemme asiakkaitamme Rovaniemen lisäksi mm. Sodankylässä, Levillä ja Ylläksellä.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Miksi Retta?

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan työyhteisön tuen. Kuulut Suomen isoimpaan ammattilaisten tiimiin, ja koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi muun muassa talouspalvelumme sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan.

Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Lue lisää Retta Isännöinnistä työpaikkana täällä: www.rettaisannointi.fi/tule-meille-toihin.

Olisitko sinä etsimämme kollega?

Haemme tiimiimme henkilöä, joka on innostunut itsensä ja työnsä kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on kaupallinen (esim. merkonomi tai tradenomi) tai tekninen (esim. insinööri). Lisäksi sinulla on mielellään alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. Ammattitutkinto tai alan kokemus eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, koska sinulla on mahdollisuus kouluttautua alan ammattilaiseksi työn ohessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 18.8.2022.

Kysyttävää? 

Arto Ranta kertoo mielellään lisää. Tavoitat Arton numerosta 0102288502 tai sähköpostitse osoitteesta arto.ranta@retta.fi.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja esihenkilömme luottavat tiimiläisiinsä (henkilöstökysely 9/2021).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 18.08.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!