Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 20.12.2018. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Arenna Oy, Mikkeli

Arenna Oy palvelee valtakunnallisesti 14 paikkakunnalla ja isännöitsijämme hoitavat yli 50 000 kotia ympäri Suomea. Arennassa työskentelee noin 140 isännöintialan ammattilaista. Vahvuuksinamme ovat vuosikymmenien isännöintiosaamisemme, valtakunnalliset voimavaramme ja paikallinen asiantuntijuutemme. Arenna Oy on osa Realia Group -konsernia. www.realiagroup.fi

Etsimme nyt Mikkelin toimistoomme joukkoamme vahvistamaan palveluhenkistä ja ammattitaitoista

isännöitsijää

Arennan Mikkelin toimisto sijaitsee osoitteessa Porrassalmenkatu 21 B. Isännöimme sekä asunto- että kiinteistöyhtiöitä.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, lisäksi sinulla on mielellään alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. Työkokemus kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta on tehtävässä vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 20.12.2018 lähettämällä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse teemu.laurikainen@arenna.fi. Lisätietoja antaa 12.12. saakka vastaava isännöitsijä Teemu Laurikainen p. 044-716 9959.

 

 

 

 

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 20.12.2018. Kiitos mielenkiinnostasi!