Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.08.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä (asumisoikeustalot), Retta Management, Lahti

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Etsimme nyt meille uutta työkaveria asumisoikeusasuntojen palvelutiimiimme. Oletko etsimämme

ASUMISOIKEUSTALOJEN ISÄNNÖITSIJÄ

Tehtävässä työskentelet merkittävän suurasiakkaamme omistamien asumisoikeuskohteiden isännöinnin parissa. Kohdekiinteistösi sijaitsevat Lahdessa ja siksi ainakin osa työpanostasi toteutetaan viikottain Lahdessa.

Työnkuva on monipuolinen sisältäen asuinkiinteistöjen ja asuntojen teknisen kunnossapidon ja korjaamisen koordinointiin, asukashallintoon ja taloudenpitoon sekä palveluntuottajaverkoston johtamiseen liittyviä tehtäviä. Toimit osana asiantuntijatiimiämme ja huolehdit osaltasi siitä, että päämiehemme ja heidän asukkaansa saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun. Apuna tehtävän hoidossa ovat mm. asiakaspalvelukeskuksemme, talouspalveluyksikkömme, asiakkuuden tiimi sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Tehtävään sisältyy myös asukaskokouksia.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kiinteistöjohtamisen parissa. Pääset työssäsi vastaamaan nykyaikaisin työvälinein kiinteistöstrategiaansa ohjaavan asiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta ja kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa Pohjoismaiden johtavassa kiinteistöalan yrityksessä. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan monipuolisissa koulutuksissamme, ja lisäksi koko henkilöstöllämme on rajaton käyttöoikeus Eduhousen monipuolisiin verkkokoulutuksiin.

Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla mm. Cuckoo-hyvinvointisovelluksen, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Lue lisää meistä työpaikkana täältä.

Olisitko sinä etsimämme kollega?

Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. rakennusmestari tai -insinööri) ja alan tutkintoja (IAT, ITS, ITS-TEK) sekä työkokemusta. Työskentelytotteesi on itsenäinen ja ennakoiva. Sinulla on positiivinen palveluasenne, hyvä paineensieto- ja organisointikyky sekä sujuvat yhteistyötaidot.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi! Haethan tehtävää viimeistään 22.8.2022. Kysyttävää? Yksikönpäällikkö Sanna Mäntynen kertoo mielellään lisää työnkuvasta ja työkohteista. Tavoitat Sannan perjantaina 19.8. klo 9-10 numerosta 050 381 5889 tai sanna.mantynen@retta.fi.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja esihenkilömme luottavat tiimiläisiinsä (henkilöstökysely 9/2021).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.08.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!