Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 18.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Asuntopehtoori, Turku & Tampere

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, asuntomyyntiä, vuokra-asuntojen huolenpitopalvelua sekä isännöintiä. Olemme nuorekas, ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme viidessä eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen!

Etsimme Turkuun ja Tampereelle

isännöitsijää!

Isännöitsijän työ on vastuullista asiantuntijatyötä. Isännöitsijänä vastaat siitä, että hoitamissasi taloyhtiöissä kaikki sujuu kuten pitää: toimit yhteyshenkilönä ja koordinoijana, vastaat talousasioista, yhtiökokousten valmisteluista ja huolehdit päätösten toimeenpanosta –  toimit siis ikään kuin taloyhtiöiden toimitusjohtajana ja varallisuudenhoitajana. Olet jatkuvassa yhteydessä taloyhtiöiden hallitusten ja osakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, ja toimit usein ohjaavana osapuolena.

Etsimämme henkilö on ratkaisukeskeinen, innovatiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on loistavat organisaatio- ja viestintätaidot. Ajan hallinta kuuluu vahvuuksiisi. Olet oma-aloitteinen ja osaat johtaa omaa työtäsi, mutta olet kotonasi myös osana yhdessä työskentelevää tiimiä. Jotta arjen työskentely onnistuu sujuvasti, sinulla tulee olla hyvät it-taidot. Koska isännöintiala kehittyy jatkuvasti, toivomme myös, että sinulta löytyy uudistumiskykyä; osaat toimia ennakoivasti ja etsiä uudenlaisia ratkaisuja.

Katsomme isännöintialan koulutuksen (IAT, ITS, AIT) eduksi ja toivomme, että sinulta löytyy myös työkokemusta isännöitsijänä toimimisesta.  Mikäli aiempaa kokemusta ei kuitenkaan vielä ole kertynyt, motivaatiosi ja asenteesi ovat avainasemassa; ensisijaisesti etsimme siis positiivista ja tavoitteellisen asenteen omaavaa tiimipelaajaa!

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn kasvavasta organisaatiosta, osana rentoa ja ammattitaitosta tiimiä. Meillä pääse myös vaikuttamaan omaan työhösi, sekä nauttimaan kilpailukykyisestä palkasta ja joustavista työajoista. Työsuhde-etuna pääset ensimmäisenä mukaan sijoitusasuntojen tarjouksiimme.

Tehtävien sijainti on Turussa ja Tampereella, aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Otamme vastaan hakemuksia 30.9. saakka, mutta hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse toimitusjohtaja, isännöitsijä Antti Hynyselle antti.hynynen@asuntopehtoori.fi.
Myös paikkaa koskevat muut mahdolliset  tiedustelut voi osoittaa Antille joko sähköpostilla tai puhelimitse 045 351 4000.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 18.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!