Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 26.09.2021. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä / avustava isännöitsijä, Kiinteistöjuridia -yhtiöt, Ikaalinen

Kiinteistöjuridia -yhtiöt on isännöintiin ja kiinteistöhallintaan erikoistunut Pirkanmaalainen perheomisteinen isännöintitoimisto yli 20 vuoden asiantuntijakokemuksella. Palvelualueita ovat Tampere, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Kangasala, Ikaalinen, Hämeenkyrö ja Ylöjärvi sekä Pirkanmaan lähikunnat. Kiinteistöjuridian osaaminen kokonaisvaltaisesta isännöinnistä takaa, että asiat ovat hyvin hoidettuja ja valvottuja. Hyvällä isännöinnillä saavutetaan hyvä asumis- osakas- tai vuokralaisviihtyvyys sekä säilytetään kiinteistöomaisuuden arvo.

Kasvun ja onnellisten eläköitymisten johdosta Kiinteistöjuridian isännöintialan ammattilaisten joukkoon on auennut paikka uudelle osaajalle.

Etsimme Ikaalisten toimipisteelle

isännöitsijää / avustavaa isännöitsijää

Tehtävänkuva ja odotukset

Työssäsi tulet toimimaan osana Kiinteistöjuridian 20 hengen tiivistä työyhteisöä. Pääasiallinen toimipisteesi tulee olemaan Ikaalisen toimipiste, mutta edellytämme sinulta valmiutta toimia tarvittaessa myös Tampereen ja Ylöjärven toimipisteillä. Perehdytysjakson ajan työt tulevat sijoittumaan pääsääntöisesti Tampereen päätoimipisteelle.

Vastuualueellesi tulevat kuulumaan isännöintiin liittyvä hallinnollinen työ, kuten:

  • Hallinnollisten ja teknisten asioiden selvittäminen
  • Asiakirjahallinta
  • Kokousaineistojen valmistelu ja yhtiökokouksiin osallistuminen
  • Lupa-asiat
  • Reskontran hoito

Työssäsi tulet käyttämään monipuolisesti asiakkuushallintaohjelman lisäksi MS Office -ohjelmistoperheen tuotteita, joten kokemus Microsoft-ympäristöstä, hyvät yleiset IT-taidot ja valmius ottaa haltuun uusia järjestelmiä ovat edellytys tehtävässä menestymiselle.

Jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta isännöinnin maailmasta, joko työkokemuksen soveltuvan koulutuksen tai taloyhtiötoiminnan kautta saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme ennen kaikkea oikealla asenteella ja aidolla oppimishalukkuudella varustettua tekijää, jonka CV:n ”vahvuudet” -osiosta löytyvät sosiaalisuus, joustavuus, haasteiden ratkontakyky ja pitkäjänteisyys.

Isännöitsijän arkeen kuuluu toimistotyön lisäksi jalkautuminen kentälle asiakasrajapintaan, joten B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat työn menestyksekkään suorittamisen ehto.

Hakijan eduksi luetaan myös kaupalliset tutkinnot (tradenomi merkonomi) tai aiempi muu kiinteistöalan kokemus

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen aluksi vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, joka tähtää vakinaistumiseen. Palkkaus työsuhteessa on sopimuksen mukaan.

Työn luonteesta johtuen valituille hakijoille suoritetaan luottotietotarkistus.

Mitä tarjoamme?

Osana Kiinteistöjuridian ammattilaisten joukkoa pääset työskentelemään vastuullisten työtehtävien parissa ja kehittymään toimialan ammattilaiseksi osana isännöintialan kärkitoimijan menestystarinaa.

Kiinteistöjuridia haluaa tarjota aktiiviselle ja aidosti alasta kiinnostuneille henkilöille mahdollisuuden kouluttautua sekä työssä että työn ohella ja ansaita lisävastuuta. Tätä tukemassa on Kiinteistöjuridian suunnitelmallinen ja kattava perehdytyssuunnitelma sekä tutor -ohjelma – unohtamatta muun ammattitaitoisen ja tiiviin tiimin päivittäistä tukea!

Työsuhteet talossa ovat pitkiä ja myös tämä rekrytointi tähtää uuden pitkäaikaisen uuden Kiinteistöjuridialaisen löytämiseen.

Oletko se juuri Sinä? Hae paikkaa kotisivuillamme! http://rtk.likeit.fi/apply/15894130 Lisää hakemukseen myös
palkkatoiveesi.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi
/ 044 412 4637. Puhelintiedustelut arkisin klo 13-15 myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 26.09.2021. Kiitos mielenkiinnostasi!