Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 09.04.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Espoon Helvi Oy, Espoo

Espoon Helvi Oy on perheyritys, jonka molemmat osakkaat työskentelevät yrityksessä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista ihmisläheistä yksilöllistä palvelua.

Hae

isännöitsijäksi

Espoon Helvi Oy/Isännöitsijätoimisto H & J Viialalle.

Toimintamme kasvaessa haemme yritykseemme Tapiolaan uutta isännöinnin ammattilaista. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus isännöinnistä ja sinulla on joko hallinnollinen tai tekninen peruskoulutus ja olet suorittanut jonkun tai joitakin isännöintialan tutkinnoista.

Työssäsi tapaat kaikenlaisia asiakkaita ja sinun tulee olla joustava ja asenteeltasi positiivinen. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä hyvää puhe- ja kirjoitustaitoa. Sinun tulee pystyä ratkaisemaan vaikeitakin ongelmia nopeasti. Sinun tulee olla valmis liikkumaan kohteissa. Me emme hautaudu toimistoomme, vaan käymme kohteissa ja tapaamme asiakkaitamme.

Työssäsi johdat itsenäisesti kokonaisvaltaisesti sinulle osoitettuja isännöintikohteita hallituksen kanssa yhteistyössä. Sinun tulee olla valmis myös iltakokouksiin.

Kirjanpidot ostamme alihankintana, mutta sinun tulee hallita taloyhtiöiden talous ja pystyä esittelemään niitä hallitukselle ja yhtiökokoukselle.

Toimistomme sijaitsee Tapiolan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pääosa kohteistamme sijaitsee lähietäisyydellä, mutta siitä huolimatta tarvitset autoa työssäsi ja sen takia olemme varanneet autopaikan käyttöösi.

Jos sinua kiinnostaa työskennellä pienehkössä vakavaraisessa toimistossa, toivomme, että lähetät hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.4.2022 mennessä. Lähetä meille myös CV. Toivomme, että lähetät hakemuksesi sähköpostilla helena.viiala@helvi.fi.

Voit myös soittaa meille ja kysellä lisätietoja Jaakko Viiala, p. 0400944899 tai Helena Viiala p. 0405880800.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 09.04.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!