Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 02.10.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Iljan Isännöintikeskus, Kuopio

Iljan Isännöintikeskus on vuonna 2019 perustettu ja nopeasti kasvava isännöintitoimisto. Meillä työskentelee tällä hetkellä yhteensä 15 isännöintialan ammattilaista Kuopiossa ja Iisalmessa. Henkilöstöämme yhdistää halu tehdä asioita uudella tavalla ja palvella asiakkaita moderneilla työkaluilla. Lähestymistapamme on asiakasystävällinen ja otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa. Tämän seurauksena olemme lyhyessä ajassa saaneet paljon uusia taloyhtiöitä hoidettavaksemme ja on aika etsiä seuraavaa työkaveria. Ilmoituksen alkuperäinen linkki ja mietteitä työskentelystä Iljan isännöintikeskuksella https://www.iljanisannointikeskus.fi/rekry/samille-tyokaveriksi-etsimme-isannoitsijaa-kuopioon/ 

Tällä kertaa etsimme Kuopion toimipisteeseemme

isännöitsijää

Isännöintialalla työskentely meille on hyvin tärkeää ja merkityksellistä. Olemme käytännössä vastuussa asiakkaan tärkeimmästä omaisuudesta, kodista. Siksi on tärkeää, että asiakkaan kodista pidetään hyvää huolta ja taloyhtiön asioita hoidetaan vastuuta kantaen ja ammattitaidolla. Isännöitsijät ja kirjanpitäjät tekevät meillä yhdessä töitä varmistaakseen, että jokainen asiakkaamme voi luottaa taloyhtiönsä ja kotinsa olevan hyvissä käsissä.

Isännöitsijän työ koostuu hyvin erilaisista osa-alueista. Suuri osa siitä on asiakaspalvelua ja viestintää asiakkaiden suuntaan. Tämä ilmenee käytännössä erilaisissa kokouksissa taloyhtiön edustajien kanssa, peruskorjaushankkeiden kilpailutuksessa ja projektinhallinnassa ja päivittäisessä toiminnassa taloyhtiöiden kanssa. Työnkuvasta ja tavastamme lähestyä isännöintialaa onkin kohtuullisen helppo hahmottaa, minkälaisia ominaisuuksia tässä työssä onnistuminen vaatii.

Mielestämme tärkeimpiä edellytyksiä työssä onnistumiseen ovat:

  • Aiempi kokemus isännöitsijän työstä
  • Asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaidot
  • IT-taidot (Isännöintialan järjestelmät, taloushallintojärjestelmät, Office-työkalut, etäkokoustyökalut)

Katsomme työnkuvan kannalta eduksi myös seuraavat:

  • Koulutus alalle (mm. IAT, AIT, ITS, ITS-TEK)
  • Kokemus kiinteistönhallinnasta ja peruskorjaushankkeista
  • Projektinhallintataidot
  • Ongelmanratkaisukyky
  • Hyvä asenne työtä kohtaan

Isännöitsijän työstä maksettava palkka määritetään sopivan henkilön löydyttyä osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tyypillisesti vastaavanlaisissa tehtävissä palkka on kaksiosainen. Pohjapalkka onja lisäksi palkkaa maksetaan 10 % isännöitsijän hallinnoitavien kohteiden laskutuksesta. Ahkera isännöitsijä voi näin päästä hyviin ansioihin.

Jos rehellisiä ollaan, niin meillä työskentelyssä on mielestämme paljon etuja. Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla ovat yksi näistä. Vaikka yrityksemme on toimialalla uusi, on henkilöstöllämme silti mittava kokemus isännöinnistä. Meillä pääset oppimaan isännöintialan ammattilaisilta etkä jää yksin ongelmatilanteissa. Toisaalta meillä ei ole myöskään pitkään alalla toimineiden yrityksien kankeutta tai vaikeita prosesseja, vaan meillä on ollut mahdollista aloittaa asiat puhtaalta pöydältä ja tehdä asiat modernisti ja joustavasti. Tämä lisää työssä viihtyvyyttä takuuvarmasti. Kunnioitamme myös työn ja vapaa-ajan oikean suhteen tärkeyttä, eikä meillä töitä tarvitse viedä kotiin. Tavoitteenamme on kasvaa vuoteen 2025 mennessä yli 25 henkilöä työllistäväksi isännöintitoimistoksi ja olla samalla alueen paras työpaikka tällä alalla.

Tehtävän hakuaika on 12.9–2.10.2022. Hakemukset käsitellään niiden saavuttua ja haastattelukutsut voivat tapahtua hakuaikana. Tehtävään valittavan henkilön pyrimme palkkamaan lokakuussa 2022.

Voit kysyä lisätietoja toimitusjohtajaltamme Ilja Knuutiselta. Voit myös hakea suoraan sähköpostitse tai hakulomakkeella.

Ilja Knuutinen
045 231 7151
ilja.knuutinen@iljanisannointikeskus.fi

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 02.10.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!