Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Isännöinti Luotsi, Helsinki

Isännöinti Luotsi tarjoaa isännöintipalveluita pääkaupunkiseudulla sijaitseville, palvelun laatua arvostaville taloyhtiöille. Tuotamme kaikki isännöinnin palvelut oman henkilöstön voimin saman katon alta. Poikkeuksellinen toimintamallimme varmistaa asumisen sujuvuuden ja taloyhtiön arvon kehittymisen. Haluamme tarjota isännöintiä, jollaista itsekin haluaisimme saada. Luotsin asiakkaita palvelee 70 asiantuntijaa ja liikevaihto on 8 miljoonaa euroa. www.isannointiluotsi.fi

Teemme työtämme asiakkaan parhaaksi intohimolla, tinkimättömästi ja asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Olemme ylpeitä palvelumme laadusta, erittäin korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja pitkäaikaisista asiakassuhteista.

Tavoitteemme on olla isännöintialan halutuin työpaikka ja toimia suunnannäyttäjänä siinä,
miten isännöintiä tulee tehdä ja taloyhtiöitä johtaa!

Etsimme nyt

isännöitsijää

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla tehtävän edellyttämän koulutuksen lisäksi pitkäaikainen kokemus isännöitsijänä toimimisesta, vaativien peruskorjausten hallinnollisesta projektinjohtamisesta sekä näyttöä saavutetusta asiakkaiden luottamuksesta.

Tarjoamme sinulle hyvät resurssit ensiluokkaisen palvelun tuottamiseen, kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat henkilöstöedut, vireän virkistystoiminnan sekä kannustavan työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittyä. Meillä pääset työskentelemään moderneissa Elielinaukiolla sijaitsevissa toimitiloissamme ja saat käyttöösi tehokkaat työkalut ja alan parhaan osaamisen.

Hyvinvoiva, osaava ja motivoitunut henkilöstömme on toimintamme kivijalka. Toimintamme perustuu avoimeen työilmapiiriin, tiimityöhön ja osaamisen hyödyntämiseen. Huolehdimme henkilöstön jaksamisesta ja hyvinvoinnista varmistamalla riittävät resurssit.

Meillä on toimialaan verrattuna isännöitsijää kohti keskimääräistä vähemmän asiakasyhtiöitä hoidettavana, joka mahdollistaa korkean palvelun laadun. Lisäksi jokaiselle asiakkaallemme on nimetty talotiimi, joka mahdollistaa isännöitsijälle vahvan tuen ja asiakkaille henkilökohtaisen asioinnin oikean henkilön kanssa asiasta riippuen.

Innostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse jaakko.nyman@isannointiluotsi.fi
28.9.2022 mennessä.

Lisätietoja voit kysyä isännöintipalvelujohtaja Jaakko Nymanilta jaakko.nyman@isannointiluotsi.fi tai
puhelimitse 09 4778 1331.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!