Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 30.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Isännöintipalvelu Isarvo Oy, Varkaus

Isännöintipalvelu Isarvo Oy on palvellut asiakkaitaan menestyksellisesti jo yli kolme vuosikymmentä. Tarjoamme nykyaikaista isännöintipalvelua yhdeksällä paikkakunnalla. Työllistämme n. 50 palveluhenkistä isännöinnin ammattilaista. Asiakasyhtiöiden taloudesta ja kiinteistöstä pidetään hyvää huolta, teemme oikeita asioita ja tuotamme arvoa kiinteistölle.

Haemme Varkauden toimistoon vakituiseen työsuhteeseen

hallinnollista isännöitsijää

Olet innovatiivinen, uudistumiskykyinen ja organisointitaito sekä ajanhallinta ovat vahvuuksiasi. Asiakaspalvelu on Sinulle luontaista ja palveluhenkisyys itsestäänselvyys. Mikäli sinulla on riittävät näytöt isännöinnistä ja alalle soveltuva koulutus esim. IAT. Katsomme nämä eduksi tehtävän hoidossa. Olemme myös valmiita kouluttamaan Sinusta meille isännöitsijän, mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta tai alalle soveltuvaa koulutusta. Tällöin asenteesi ja motivaatiosi ratkaisevat. Kokemus hankejohtamisesta ja talousosaamisesta katsotaan myös eduksi.

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kehittämisestä, toimintakyvystä, hallinnosta sekä taloudesta. Omistat ajokortin ja ajoneuvon, jolla liikut kohteista toiseen. Eniten huomiota kiinnitämme kuitenkin henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi ja asenteeseen.

Jos tämä tuntuu Sinulta, niin saatat olla meidän tuleva työkaveri.

Tutustu työnantajasta ja avoimesta tehtävästä TE-live infolähetyksen tallenteeseen.

Tarjoamme vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkan. Saat myös tarpeellisen ammatillisen lisäkoulutuksen. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintityöhön tarvittavat tietojärjestelmät.
Pääset toimimaan hyvässä tiimissä ja saat tarvittavan tuen menestyäksesi yhdessä meidän kanssamme.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian,
mutta viimeistään 30.09.2022 osoitteeseen pasi.pesonen@isarvo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Pesonen p. 040 593 6353, pasi.pesonen@isarvo.fi.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 30.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!