Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.08.2018. Kiitos mielenkiinnostasi!

isännöitsijä ja isännöintiharjoittelija, Pamis – Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy, Tampere

Pamis – Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy on auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA), joka hoitaa Pirkanmaan alueella 330 asunto- ja kiinteistöyhtiön isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen tehtäviä. Toimistomme palveluksessa on 40 kiinteistöalan ammattilaista.

Toimintamme kehittyessä etsimme

isännöitsijää ja isännöintiharjoittelijaa

Tehtävääsi kuuluvat asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöitsijän tehtävät. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten sekä toimistomme muiden ammattilaisten kanssa.

Sinulla on kokemusta isännöintitehtävistä ja kiinteistöalan tuntemusta. Alalle soveltuva hallinnollinen tai tekninen koulutus ja alan AIT-ITS/TEK -tutkintoja. Itsenäinen ja oma-aloitteinen toimintaote sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Valmius iltakokouksiin ja hallitustyöskentelyyn.

Huomioimme myös aidosti alasta kiinnostuneet, alalle aikovat henkilöt, joilta löytyy soveltuvaa työkokemusta tai koulutusta, sekä kiinnostus kouluttautua työn ohessa ammatti-isännöitsijäksi työharjoittelun tai oppisopimuksen kautta.

Tarjoamme alalla arvostetun yrityksemme sekä osaavan tiimimme vankan taustatuen, monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä hyvät jatkomahdollisuudet kiinteistöalan ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.8.2018 mennessä osoitteella Pamis, Takojankatu 15 B, 33540 Tampere tai sähköpostilla tarmo.haukiranta@pamisoy.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tarmo Haukiranta puh. +358 400 620 584.

Tutustu yritykseemme www.pamisoy.fi

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.08.2018. Kiitos mielenkiinnostasi!