Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 16.12.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Jyvässeudun Kiinteistöpaletti, Jyväskylä

Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy on vuonna 1983 perustettu auktorisoitu ja auditoitu isännöintitoimisto (ISA), joka vastaa noin 165 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön isännöintipalveluista. Kiinteistöpaletissa työskentelee 10 isännöitsijää ja 8 taloushallinnon ammattilaista. www.jskipa.fi

Kiinnostaako sinua työ arvostetussa ja vakavaraisessa paikallisessa isännöintiyrityksessä?

Haemme tiimiimme

isännöitsijää

Vastaat sinulle nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä ja toimit yhteistyössä isännöinnin ja taloushallinnon tiimien kanssa. Työnkuvaasi kuuluu taloyhtiöiden hallitustyöskentely, kokousten pitäminen, talouden seuranta ja raportointi sekä kiinteistöjen suunnitelmallisen kunnossapidon ja korjausten organisointi.

Yrityksemme on ISA-auktorisoitu, joten sinulla tulisi olla vähintään IAT-tutkinto suoritettuna, mutta voit suorittaa tutkinnon myös työn ohessa.

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen ja rennon työyhteisön, viihtyisät uudet toimitilat, alan parhaat työsuhde-edut sekä pidämme huolen henkilöstömme kouluttamisesta ja hyvinvoinnista.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Juha-Pekka Manninen, p. 020 740 1985 tai juha-pekka.manninen@jskipa.fi

Hakuaikaa on 16.12.2022 saakka ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.Lähetäthän CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen 16.12.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juha-pekka.manninen@jskipa.fi

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 16.12.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!