Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.11.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Kartanon Isännöintipalvelut Oy, Tampere

Kartanon Isännöintipalvelut Oy tarjoaa isännöintipalveluja asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille Tampereen talousalueella. Isännöintipalvelujen tuottamisesta meillä on 50-vuoden kokemus. Isännöinti on asiantuntijapalvelua, jonka päämääränä on ylläpitää kiinteistön arvoa sekä vastata yhtiön taloushallinnosta, kiinteistön energiatehokkuudesta ja asumisviihtyvyydestä.

Hei Isännöitsijä!

Oletko etsimämme isännöinnistä kiinnostunut tiimipelaaja? Voit olla urasi alkutaipaleella tai sitten jo kerryttänyt jonkin verran kokemusta ja ammattitaitoa valmistuttuasi. Jos vastasit kyllä, niin lue ihmeessä eteenpäin!

Etsimme joukkoomme uutta tekijää, joka tehtävässään vastaa taloyhtiöiden hallinnosta, taloudesta ja päätösten toimeenpanosta taloyhtiön hallituksen linjausten mukaisesti. Yksin ei toki tarvitse olla, vaan sinulla on koko isännöintitiimin tuki takanasi.

Arvostamme uudessa työkaverissamme seuraavia ominaisuuksia:

  • olet luonteeltasi ratkaisukeskeinen ja pystyt neuvottelemaan haastavissakin tilanteissa
  • pystyt työskentelemään kiireisinäkin hetkinä rauhallisesti ja priorisoimaan tehtäviäsi
  • sinulla on nykyaikaiset tietotaidot ja työskentelet sujuvasti niin ihmisten kun tietotekniikankin kanssa
  • hoidat asiakkuudet hyvällä intensiteetillä ja luot asiakkaisiin välittömät suhteet
  • olet järjestelmällinen sekä sinulta löytyy myös kyky johtaa omaa toimintaasi
  • suomenkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi tehtävässä

Mikäli olet ehtinyt kerryttää jo sidosryhmiä ympärillesi, niin se on vain plussaa. Tiimi on kuitenkin tukenasi tässäkin, jos verkostosi eivät vielä ole karttuneet.

Olemme osa Kaukajärviosuuskunta konsernia, joka työllistää noin 120 työntekijää eri tehtävissä. Kartanon Isännöintipalveluissa pääset työskentelemään osana isännöitsijöistä ja kiinteistösihteereistä koostuvaa ammattilaisten tiimiä. Isännöitsijänä vastaat nimettyjen asuntoosakeyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden arjen pyörittämisestä. Yhteistyö taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa tulee sinulta luonnostaan. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön Kaukajärven ytimessä sekä nykyaikaiset työvälineet. Etätyömahdollisuutemme ovat hyvät ja työnteko tapahtuukin joustavan mallin mukaisesti. Työkulttuurimme on toisia arvostava ja meille on tärkeää, että työhön tullaan hyvällä mielellä. Työnantajana arvostamme myös työntekijöidemme vapaa-aikaa ja tarjoamme mm. virike-etua vuosittain sekä kaikilla työntekijöillämme on myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Yhtenä lisäetuna, työntekijämme saavat vapaasti käyttää yrityksemme kuntosalia.

Olethan liikkeellä pikimmiten ja haet tehtävää ensitilassa. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Tehtävään ja rekrytointiin liittyvistä kysymyksistä vastaa Kartanon Isännöintipalveluiden
toimitusjohtaja Matti Härkönen, +358 44 742 3795 matti.harkonen@kartanonip.fi tai
konsernin HR Tiina Lehtovaara,+358 40 7271 341 tiina.lehtovaara@kaukajarviok.fi.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.11.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!