Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 25.06.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Lahden Isännöitsijätoimisto Oy, Lahti

Lahden Isännöitsijätoimisto Oy isännöi ja huoltaa Lahden alueella sijaitsevia kiinteistöjä sekä harjoittaa vuokra-asuntojen välitystä ja huoneistohotellitoimintaa. LIT on 1975 perustettu vakavarainen yritys, jonka liikevaihto on 1.100.000 euroa. Isännöintitehtäviä hoitaa 5 isännöitsijää ja 4 kiinteistösihteeriä/kirjanpitäjää.

Etsimme Lahteen osaavaa ja palveluhenkistä

isännöitsijää

Pääasiallisena tehtävänäsi on asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti.

Isännöitsijänä vastaat kokonaisvaltaisesti taloyhtiöiden hallinnosta yhdessä kirjanpitäjän/ kiinteistösihteerin kanssa. Asiakaspalvelu ja laaja-alainen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on päivittäistä työtäsi.

Tehtävässä menestymisessä auttaa ahkeruus, organisointikyky ja palvelualttius. Sinulla on ammattitutkinto (IAT) alalta. Muu alan koulutus on eduksi.

Meillä sinua odottavat sopiva määrä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, viihtyisä työympäristö, mukavat osaavat kollegat sekä mahdollisuus etätyöhön.

Työsuhde alkaa 2.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.6.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostilla jussi.stucki@lit.fi. Vastaan mielelläni kysymyksiin joten laita sähköpostia jussi.stucki@lit.fi tai soita 0500-717069

Tehtävä täytetään siihen sopivan henkilön löytyessä, joten laita hakemuksesi heti, jos paikka kiinnostaa sinua.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 25.06.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!