Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.10.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, OIT Isännöinti, Oulu

OIT Isännöinti on Oulussa ja Helsingissä toimiva nykyaikainen, vastuullinen, kehittyvä ja kasvava isännöintitoimisto, jonka liikevaihto on noin 2M€. Tehtävämme on olla taloyhtiöiden luottokumppani, joka pitää huolen asumisen sujuvuudesta ja kiinteistön arvon kehityksestä. Tavoitteemme on olla halutuin isännöintikumppani Suomessa.

Kasvun johdosta haemme nyt Oulun toimistollemme

isännöitsijöitä

vakituisiin työsuhteisiin.

Isännöitsijän toimenkuva OIT:lla keskittyy nimettyjen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöintiin arvojemme mukaisesti: Asiakaslähtöisesti, Arvostavasti ja Aktiivisesti. Työssäsi huolehdit asiakasyhtiöiden arjen sujuvuudesta ja kiinteistöjen arvon kehityksestä. Voit olla jo alalta kokemusta kartuttanut konkari tai isännöintialalle pyrkivä tuleva ammattilainen. Järjestämme siis tehtäviin valittujen henkilöiden tarpeiden mukaisen koulutuksen.

Miksi OIT?

OIT:lla pääset osaksi asiantuntevaa ja toisiaan tukevaa työyhteisöä.  Meillä pääset kehittymään isännöintialan ammattilaisena, mutta myös osallistumaan itse aktiivisesti yhteisen toimintamme kehittämiseen. Tärkeintä meille on, että jokainen työntekijä saa pelata omilla vahvuuksillaan!

Työhyvinvointi on mielestämme jatkuvan ja toimivan työn edellytys ja siksi haluamme pitää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Meille on tärkeää esimerkiksi se, että jokaisen työntekijän henkilökohtainen työkuorma on sopiva. Lisäksi meillä on käytössä myös joustava etätyömalli.

OIT:lla vallitsee matalan hierarkian kulttuuri ja jokainen työntekijä on yhtä arvokas ja tärkeä. Pyrimme yrityksessä avoimeen keskustelukulttuuriin, jotta voimme kehittää toimintaamme oikeaan suuntaan.  Työkavereiden antama suositteluindeksi OIT:sta työpaikkana oli viimeisimmän työtyytyväisyyskyselyn perusteella 94, joten meillä lienee hyvä olla.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sitoutumista vakituiseen työtehtävään
  • Hyviä viestintätaitoja
  • Paineensietokykyä
  • Joustavuutta

Arvostamme:

  • Kaupallista- tai teknistä koulutusta
  • Alan ammattitutkintoa (IAT, ITS tai AIT)
  • Yhteistyötaitoja
  • Raportointi- ja asiakaspalvelutaitoja
  • Aktiivista, auttavaista ja avointa asennetta

Hae vOITtavaan tiimiin lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@oit.fi
Tehtävät alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Puhelintiedustelut:
Johanna Harmainen: 08 4152 5025
Terhi Jokinen: 08 4152 5015

Käy haistelemassa OIT:n tunnelmaa sosiaalisen median kanavissamme:

https://www.facebook.com/oitisannointi/
https://www.instagram.com/oit_isannointi/

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.10.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!