Isännöitsijä, OP-Isännöinti Itä-Uusimaa Oy (ISA), Porvoo / Mäntsälä

OP-Isännöinti Itä-Uusimaa Oy (ISA) on toimialueensa suurin isännöintitoimisto. Asiakkainamme on noin 380 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä Porvoosta, Mäntsälästä, Sipoosta, Loviisasta ja ympäristöstä. Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Mäntsälässä.

Toimintamme laajentuessa haemme palvelukseemme

isännöitsijää

vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi hoidat hallinnollisia asioita asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöissä. Huolehdit asukkaiden viihtymisestä ja sujuvasta arjesta, sekä kiinteistön arvon ylläpidosta ja kehittämisestä. Työpäiviisi kuuluu mm. hallituksen- ja yhtiökokousten valmistelua, kokouskutsujen tekoa sekä kokousten pitämistä, kaupparekisterimuutosten tekoa, laskujen tarkastamista ja maksujen seurantaa, tilinpäätöksen valmistelemista ja toimintakertomuksen tekemistä sekä asiakaspalvelua toimistossa, verkossa ja puhelimessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten, teknisten asiantuntijoiden ja kiinteistösihteerien kanssa valmistellen kokouksia ja varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon.

Sijoituspaikkasi voi olla joko Porvoo tai Mäntsälä.

Mitä odotamme sinulta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta isännöinnistä, mutta aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä helpottaa kärryille pääsyä ja sitä arvostamme. Takataskustasi saattaa löytyä tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkintotodistus, eivätkä kirjainyhdistelmät IAT, ITS ja AIT ole lainkaan pahitteeksi. Tietoteknisiltä taidoiltasi olet sujuva, ja pystyt helposti omaksumaan uusia ohjelmia. Molempien kotimaisten kielten osaaminen on eduksi.

Tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja, olethan tiiviisti asiakasrajapinnassa. Itsenäinen työskentely ja oman työn johtaminen on sinulle mieluista.

Tarjoamme sinulle

Isännöitsijänä meillä pääset osaksi osaavaa ja mukavaa porukkaa, johon saat tulla omana itsenäsi. Tiimimme koostuu 30 kiinteistöalan ammattilaisesta.

Työskentelyäsi tukevat modernit työvälineemme. Luonnollisesti pääset osaksi työntekijöistään huolehtivaa OP Ryhmää ja erinomaisia henkilöstöetuja sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa tj. Johan Nyholm, puh. 010 256 3175. Johanin tavoitat parhaiten 23.7. klo 8-10 ja 27.7. klo 14-16.

Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi sekä tiedon, kumpaan toimipisteeseemme haet 31.7.2021 mennessä sivuston op-careers.fi kautta.

Tehtävään valittavalta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet.