Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 20.11.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, OP Koti Järviseutu-Suomenselkä, Alajärvi

Uudistunut OP Koti Järviseutu-Suomenselkä on Alajärven ja Alavuden Seudun Osuuspankkien omistama yhtiö, joka kuuluu Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun. Liikevaihtomme on 600 000 euroa ja palvelemme asiakkaitamme kahdeksan kiinteistönvälityksen ja isännöinnin ammattilaisen voimin. Toimialueellamme on yli 30 000 asukasta ja toimistomme sijaitsevat Alajärvellä ja Alavudella.

OP Koti Järviseutu-Suomenselkä on kiinteistönvälityksen ja isännöinnin ammattilainen Etelä-Pohjanmaalla, keskellä laakeita, rauhallisia maisemia. Etsimme nyt joukkoomme

isännöitsijää

Isännöitsijänä vastaat nimettyjen yhtiöiden isännöinnistä, taloushallinnosta ja asukasyhteistyöstä sekä ylläpidon hallinnasta ja kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvistä tehtävissä. Edistät asukkaiden asumisviihtyisyyttä ja arjen sujumista.

Toivomme, että olet innostunut, motivoitunut, kustannustietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen, etkä pelkää kiireistäkään työpäivää.

Roolissasi liikut alueellamme, joka kattaa Alajärven ja Alavuden seudut.

Sinusta
Jos työkaverisi kuvailevat sinua iloiseksi, energiseksi ja innokkaaksi, olet selvästi etsimäämme tyyppiä! Sinulta löytyy sekä yrittäjä- että palveluhenkisyyttä, ja olet kuin kotonasi asiakkaiden parissa – et luultavasti osaisi kuvitella tekeväsi mitään muuta. Ja koska olemme uudistuvan alan kärjessä, sinullakin on intoa ja näyttöjä digitaalisuuden, järjestelmien ja somen hyödyntämisestä. Itse asiassa haluatkin tehdä työtä, jossa some-aktiivisuus ja digiosaamisen hyödyntäminen näyttelevät tärkeää osaa työnkuvassasi.

Toivottavasti takataskustasi löytyy lisäksi kaupallinen tai tekninen tutkinto, ja erilaisten modernien järjestelmien hyödyntäminen ja oppiminen sujuu sinulta kuin tanssi konsanaan. Ja mikä tärkeintä – olet rehti ja joustava tiimipelaaja, jolle OP:n arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen – ovat yhtä suuri sydämen asia kuin meillekin.

Me tarjoamme
Saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja siivittämässä eteenpäin menevää työyhteisöämme kohti uusia menestystarinoita. Olemme vakavarainen ja vahva pankkien omistama yritys, joka on alueellaan markkinajohtaja. Meillä et jää koskaan yksin; roolissasi sinua tukevat OP Kodin ja omistajaosuuspankkien osaavat organisaatiot. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös erinomaiset OP Ryhmän työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?
Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa OP Koti Järviseudun toimitusjohtaja Markku Pelkonen, p. 050 48 44078.

Jos sen sijaan uumoilet olevasi etsimämme osaaja ja ilmoituksemme sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.11.2019. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta!

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 20.11.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!