Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 15.08.2021. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, OP Koti Lounais-Suomi, Paimio

OP Koti Lounais-Suomi tarjoaa asiakkailleen osaavaa kiinteistönvälitystä ja isännöintiä. Isännöintipalvelumme tavoitteina ovat mm. hyvä asumisviihtyvyys ja kiinteistöjen arvon säilyminen asiakasyhtiöissämme. Toimistomme sijaitsee Paimiossa, jossa myös isännöintikohteemme ovat.

Aiemman toimenhaltijan siirtyessä vuoden sisään eläkkeelle haemme nyt

isännöitsijää

Paimioon vakituiseen työsuhteeseen.

Haluatko työlläsi varmistaa asukkaiden viihtymisen ja kiinteistön arvon kehittymisen? Haluatko tehdä itsenäistä, vastuullista työtä kiinteistöalalla?

Tehtävästä
Isännöitsijänä vastaat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöimisestä. Vaihtelevat työpäiväsi koostuvat taloyhtiöiden hallinnollisten asioiden hoitamisesta, hankkeiden edistämisestä ja yhteydenpidosta eri yhteistyökumppaneihin. Työskentelet ennakoivasti, huolehdit asukkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Tuotat aktiivista ja asiakaslähtöistä palvelua. Vaikka työnkuvasi onkin itsenäinen, saat tueksesi osaavan tiimin ja perehdytämme sinut perusteellisesti tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle
Pääset osaksi hyvää työyhteisöä. Meillä pääset vaikuttamaan omaan ja työyhteisön tekemiseen. Meillä on tutkitustikin erittäin hyvä yhteishenki. Saat vastuuta ja itsenäisen työn. Etätyön tekeminen on mahdollista sopimuksen mukaan. Järjestelmämme ja työvälineemme ovat huiput sekä näihin meillä panostetaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämisen ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Yrityksemme on turvallinen ja vakavarainen. Saat luonnollisesti myös OP Ryhmän henkilöstöedut (mm. pankki- ja vakuutuspalvelut, henkilöstörahasto, laaja työterveyshuolto) ja kehittymismahdollisuudet.

Toimintaamme voit tutustua myös osoitteessa: https://op-koti.fi/op-isannointi/

Toivomme sinulta
Eduksesi on kokemus kiinteistöjohtamisen töistä. Tunnet asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistötekniikan maailmaa. Sinulla voi olla esimerkiksi tradenomin tai insinöörin tutkinto, ja kenties olet hankkinut jo isännöintialan ammattitutkinnon. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja valmius alaa kohtaan. Sovit joukkoomme, jos olet hyvä tiimipelaaja ja tuot modernia otetta isännöintialalle.

Olet työotteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen. Organisointikykysi ovat hyvät, ja pystyt hallitsemaan monta samanaikaista projektia. Omaat pelisilmää, sosiaalisilta taidoiltasi olet sujuva ja kykenet neuvottelemaan sekä tekemään päätöksiä itsenäisesti. Pidät siitä, että voit johtaa omaa työtäsi ja suunnitella oman kalenterisi. Omaksut helposti uusia sähköisiä työkaluja ja hallitset yleisimmin käytetyt toimistosovellukset. Edellytämme valmiutta työskennellä tarpeen mukaan ilta-aikaan.

Tästä eteenpäin
Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja saat toimitusjohtaja Kari Nätkynmäeltä (puh. 050 65423, kari.natkynmaki@op.fi).

Haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää viimeistään 15.8. lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta.

Tehtävään valittavalta tarkistamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme tarvittaessa huumausainetestin ja terveyskyselyn.

OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippusijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alta.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 15.08.2021. Kiitos mielenkiinnostasi!