Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 12.07.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Pähkinähoito Oy, Vantaa

Pähkinähoito Oy tarjoaa luotettavaa isännöintiä ja kiinteistönhoitoa. Meillä on vankka alan kokemus jo vuodesta 1970 ja toimimme Länsi-Vantaalla. Asiakaskuntaamme kuuluu niin pien-, pari-, ja rivitalot kuin suuret kerrostalotkin. Meiltä saa parhaimman mahdollisen palvelukokonaisuuden, jossa isännöitsijä ja kiinteistönhoitaja tekevät saumatonta yhteistyötä. Huolehdimme taloyhtiöiden hallinnosta, taloudesta ja talon teknisestä elinkaaresta yhdessä ammattilaisten kanssa. Palveluksessamme on tekninen isännöitsijä ja luotettava yhteistyökumppaniverkosto.

Oletko sinä Pähkinähoidon uusi

isännöitsijä?

Onko isännöinti sinulle sydämen asia? Haluatko kehittyä alan huippuosaajaksi? Toivotko ympärillesi viihtyisää työyhteisöä, jossa kollegat ovat lähellä ja palvelu on oikeasti hyvää? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Pähkinähoidon isännöitsijänä työskennellessäsi saat tehdä monipuolisia tehtäviä, oppia uutta ja kehittyä isännöitsijänä. Saat käyttöösi hyvät, modernit, arjen työtä helpottavat työkalut, viihtyisät työskentelytilat ja iloisen, rempseän työyhteisön Vantaalla.

Pähkinähoidon isännöitsijänä pääset hoitamaan omia kohteita ja huolehdit osaltasi hyvästä asiakaskokemuksesta. Lisäksi saat hoitaa muiden isännöitsijöiden apuna erilaisia juoksevia asioita ja samalla kehittyä työssäsi.

Olemme juuri uudistaneet ja lisänneet palveluitamme, jotta meiltä saa parasta palvelua: helpotamme taloyhtiöiden arkea ja viestintää alan viimeisimpien digitaalisten palveluiden avulla. Arvomme onkin: Meidät tavoittaa helposti ja nopeasti. Lisätietoja yrityksestä: www.pahkinahoito.fi

Mitä toivomme sinulta?
Voit olla isännöintialalla tuore tulija, mutta takataskustasi löytyy IAT-tutkinto. Muut alan koulutukset ovat eduksi työssä menestymisessä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja opit mielelläsi uusia järjestelmiä. Viestintätapasi on selkeä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Työskentelyotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava, tarpeen vaatiessa myös jämäkkä. Sinulta löytyy myös luovaa ajattelutapaa, hyvää toiminnan kehityskykyä sekä huumorintajua ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi.

Kiinnostuitko?
Jos sinusta alkoi tuntua, että luit juuri sinulle tarkoitetun työpaikan kuvauksen, laita hakemus tulemaan adecco.fi -sivulla. Liitä mukaan CV:si, hakemus, jossa kerrot, miksi olisit paras valinta tehtävään sekä palkkatoiveesi. Haku päättyy 12.7.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Juhani Äikäs viikolla 25 numerosta 040 663 4711.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 12.07.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!