Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 11.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Rauman Talokeskus Oy, Rauma

Rauman Talokeskus Oy on tunnettu ja vakaa paikallinen isännöintitoimisto, jonka osaamiseen ja palvelukykyyn on totuttu luottamaan. Suurin osa kumppanuussuhteista on peräisin vuosikymmenien takaa. Yrityksellä on takanaan jo yli 50 vuoden toimintahistoria. Tuona aikana taloyhtiöiden hallinnointiin, kunnossapitoon ja korjausrakentamiseen liittyvää kokemusta on karttunut runsaasti. Yrityksen käyttämä isännöintijärjestelmä on Windomus.

Haemme Raumalle

isännöitsijää

Tarvitsemme asiantuntijaryhmäämme täydennystä. Paikka sopii niin kokeneelle kiinteistöhallinnon ammattilaiselle kuin muun sopivan työkokemustaustan omaavalle alan vaihtajalle. Työtehtävät muotoutuvat alkuvaiheessa luonnollisesti aikaisemman kokemustaustasi mukaisesti. Isännöintialalle on mahdollisuus hankkia työn ohessa opiskelemalla ammattipätevyyksiä, joista saa oikeuden käyttää tiettyä kirjainlyhennystä. Isännöitsijän ammatti on erittäin monipuolinen ja alan tulevaisuus on vakaa.

Työssä tarvitaan talousasioiden hallintaa, talotekniikan osaamista ja ihmisten kanssa tapahtuvaa kanssakäymistä. Ammattiasioissa on saatavilla työtovereiden osaamista tukena silloin kun omat tiedot koetaan puutteellisiksi. Uuden työtoverin perehdyttämiseen olemme varautuneet panostamaan riittävästi aikaa.

Isännöitsijä on asuntoyhtiön toimitusjohtaja, joka johtaa käytännön työtä hallituksen antamien ohjeiden ja suuntaviivojen mukaisesti. Toimintasuunnitelma ja vahvistettu vuosibudjetti ovat yleisinä ohjenuorina. Jokainen vuosi on silti yllätyksellinen. Kevätkaudella eletään kiinteistöasioissa ruuhkaisinta aikaa. Tilinpäätökset ja yhtiökokoukset seuraavat toistaan. Asiakasyhtiöiden hallitukset kokoontuvat yleensä varsinaisen toimistoajan ulkopuolella.

Isännöitsijän työssä monitahoinen viestintä on yksi keskeisiä tehtäviä. Tilanteet voivat olla asukasviestintää, hallintokokouksia tai kaupallisia neuvotteluja. Lisääntyvä määrä työstä on pikaviestintää eli puhelinasiointia, sähköposteja, asukastiedotteita. Tiivis selkosuomi on esitystapana tällöin valttia.

Kokemus on osoittanut, että parhaan koulutustaustan ammattiin tarjoaa taloushallintoon tai rakentamiseen liittyvä tekninen koulutus. Valintavaiheessa ammatillinen kokonaissoveltuvuus on tutkintotaustaakin tärkeämpi, jos työelämän kokemus muutoin on oikea.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorkonsultti Jouni Riekki, 0500-828 304.
Hakemukset 11.09.2022 mennessä email: jouni.riekki@gmail.com

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 11.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!