Isännöitsijä, REIM Porvoo Oy, Porvoo

ISA-auktorisoitu toimisto REIM Porvoo Oy palvelee asiakkaitaan Porvoon talousalueella. Yhtiöllämme on pitkät perinteet isännöinnin alalla 1970 luvulta asti. Auktorisointi takaa kiinteistönomistajalle ammattitaitoisesti hoidetun isännöinnin lisäksi hyvän palvelun ja vastuuvakuutuksen.

Haemme

isännöitsijää

asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintiin.

Etsimme ja arvostamme innostunutta ja työtä pelkäämätöntä henkilöä jolla on esimerkiksi kaupallinen koulutus ja kokemus taloyhtiömaailmasta joko suoraan isännöinnistä tai muuten palvelukokemusta esimerkiksi asuntomyynnin kautta kotien ja asuntoyhtiöiden toiminnasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Isännöintialan koulutus on eduksi ja molempien kotimaisten kielten taito auttaa taloyhtiöiden arjen tehtävissä.

Tarjoamme vakaan ja turvallisen työpaikan johon suhdanteiden vaikutus on vähäinen. Käytössämme on erittäin hyvät työkalut ja digitaaliset alustat isännöintityön avuksi.

Jos tunnet paloa tehdä töitä ihmisten asumisen puolesta turvallisessa työympäristössä ja työn jossa on säännöllinen tulotaso hae meille viimeistään 15.6.2020 klo 16.00 mennessä.

Toimita hakemus sisältäen CV:n osoitteella REIM Porvoo Oy, Mannerheiminkatu 7, 06100 Porvoo, kuoreen merkintä TYÖHAKEMUS tai sähköpostilla frank.wendelin@reim.fi

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Frank Wendelin, puh. 0207438381