Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 14.08.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä, Retta Isännöinti, Lappeenranta

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 700 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Retta Isännöinti on osa Retta Group -konsernia.

Etsimme nyt Lappeenrannan toimistoomme

HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ

Lappeenrannassa meillä työskentelee jo 15 kiinteistöalan ammattilaista. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Lappeenrannan keskustassa ja isännöimme asunto-osakeyhtiöiden lisäksi kiinteistöosakeyhtiöitä. Kauttamme saa kaikki alaan liittyvät palvelut.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Miksi Retta?

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi muun muassa talouspalvelumme sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan monipuolisissa koulutuksissamme, ja lisäksi koko henkilöstöllämme on rajaton käyttöoikeus Eduhousen verkkokoulutuksiin.

Lue lisää Retta Isännöinnistä työpaikkana täällä: www.rettaisannointi.fi/tule-meille-toihin. Tarjoamme kattavasti henkilöstöetuja ja osaamisesi mukaisen, kilpailukykyisen palkkauksen luontoisetuineen. Meillä on luonnollisesti myös joustavat työskentelymahdollisuudet.

Olisitko sinä etsimämme kollega?

Haemme tiimiimme henkilöä, joka on innostunut isännöintialasta sekä itsensä ja työnsä kehittämisestä. Pohjakoulutuksesi voi olla esim. kaupallinen tai tekninen. Arvostamme myös kiinteistöalan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeintä on, että sinulta löytyy oikeanlaista asennetta ja sitoudut tarvittavaan kouluttautumiseen. Sinulla voi olla jo alan työkokemusta tai voit olla alanvaihtaja asiakaspalvelu- tai asiantuntijatehtävistä tms.

Menestyt tehtävässä, jos omaat itsenäisen ja aktiivisen työskentelyotteen, hyvät organisointitaidot ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Odotamme palveluhenkisyyttä, joustavuutta, ajantasaisia tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista viestintää. Ymmärrät myös tiimityön merkityksen. Työ sisältää ajoittain liikkumista kohteiden välillä, joten ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi! Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 14.8.2022. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan Teamsillä vk:n 33 aikana.

Kysyttävää? 

Yksikönpäällikkö Malla Sevón kertoo tehtävästä mielellään lisää, tavoitat Mallan joko sähköpostilla malla.sevon@retta.fi tai numerosta 040 6152597 pe 5.8. klo 10-12 tai ke 10.8. klo 14-16.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja esihenkilömme luottavat tiimiläisiinsä (henkilöstökysely 9/2021).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 14.08.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!