Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.10.2018. Kiitos mielenkiinnostasi!

Isännöitsijä-toimitusjohtaja, Tapulin Huolto Oy, Helsinki

Tapulin Huolto Oy on v. 1975 perustettu Tapulikaupungissa sijaitseva, arvostettu ja auktorisoitu ISA isännöitsijätoimisto ja kiinteistönhuoltoyritys.

Haemme ammattitaitoista

isännöitsijä-toimitusjohtajaa

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Tapulikaupunkiin. Isännöitsijän on tarkoitus toimia asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijänä ja sen lisäksi pienehkön tiimimme toimitusjohtajana.

Olet osaava, palveluhenkinen ja positiivisen asenteen omaava sekä uusiin haasteisiin ripeästi tarttuva kiinteistöalan ammattilainen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on paineensietokykyä ja oikea asenne tekemiseen.

Koulutustaustasi voi olla joko kaupallinen ja/tai tekninen. Suoritettu ammatti-isännöitsijätutkinto luetaan eduksi. Kiinteistöjen korjausasiat ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään osoitteella Tapulin Huolto Oy, Palokuja 4 00750 Helsinki tai sähköpostilla asiakaspalvelu@tapulinhuolto.fi . Hakuaika päättyy 22.10. klo 16.00. Haastatteluihin voidaan ryhtyä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Petri Syrjänen, puh. 040 734 6947 (17.-19.10. klo 13-17) tai petri.syrjanen@welho.com samoina päivinä.

 

 

 

 

 

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.10.2018. Kiitos mielenkiinnostasi!