Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Kiinteistöassistentti ja harjoittelija, Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy, Tampere

Pamis – Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy on yksityisessä paikallisessa omistuksessa oleva isännöintiyritys Tampereen Kalevassa. Pirkanmaalaisista kiinteistöistä ja niiden asukkaista ja käyttäjistä huolehtiminen on ollut meille sydämen asia jo vuodesta 1987. ISA-auktorisoinnin saimme vuonna 1989.

Pamis-teamin tuottama laatu on Pirkanmaalla käsite – kysy vaikka pitkäaikaisilta asiakkailtamme. Hoidamme noin 500 asunto- ja kiinteistöyhtiön isännöinnin ja manageerauksen sekä niiden teknisen palvelun sekä asuntojen ja toimitilojen vuokrauksen ja myynnin 65 ammattilaisen voimin. Tiedostamme, että tärkein voimavaramme on osaava ja motivoinut henkilökunta, joten huolehdimme henkilökunnastamme ja panostamme jatkuvasti työntekijöiden osaamiseen ja jaksamiseen, yhdessä. Vahvistamme tiimiämme ja haemme:

kiinteistöassistenttia ja harjoittelijaa

Kiinteistöassistenttina toimit tiiviissä yhteistyössä isännöinnin ja taloushallinnon tiimien kanssa, vastaat asunto- ja kiinteistöyhtiöiden vastike- ja vuokraseurannasta sekä perinnästä, laskutuksesta ja osakashallinnasta. Työsi sisältää paljon asiakaskontakteja ja toisinaan tiukatkin aikarajat rytmittävät työtäsi.

Asiakaspalvelun tulisi olla sinulle luontevaa ja mielekästä, sekä pystyt pienen paineen alla ja muuttuvissa tilanteissa tekemään nopeita ratkaisuja. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä ymmärrystä reskontran prosesseista. Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet itseohjautuva, uusista haasteista innostuva tekijä ja sinua motivoi asioiden aikaansaaminen. Olet myös täysverinen tiimipelaaja, valmis auttamaan toista kiireen keskellä. Työmme on itsenäistä, mutta autamme ja tuemme sinua matkalla alan asiantuntijaksi.

Meillä saat vastapainoksi vankan seniorituen ja perehdytyksen tehtävään, jatkuvan alan koulutuksen ja tietoiskut päivänpolttaviin aiheisiin sekä reilun ja rennon työyhteisön. Huolehdimme työntekijöistämme tarjoamalla etätyömahdollisuuden, kattavan työterveyden, liikunta- ja kulttuuriedut, Pamis-tiimi-päivät, kuntonyrkkeily- ja kahvakuulatreenit, padelia ja paljon muuta työhyvinvointiamme edistämään.

Alussa tulet saamaan työhösi käytännönläheisen perehdytyksen, tutustumaan asiakkuuksiimme ja järjestelmiimme sekä mahtavaan Pamis-tiimiin. Isännöintiala kehittyy nopeasti, joten koulutamme ja kehitämme henkilökuntaamme jatkuvasti aktiivisesti. Arvostamme alan tutkintoja, mutta meidän kauttamme pääset myös suorittamaan niitä.

Mikäli haluat meidät työkaveriksesi, toimi heti ja lähetä hakemuksesi rekry@pamisoy.fi.
Rekrytointimme etenee aktiivisesti, joten ole nopea. Lisätietoja tehtävästä ja meistä voit tiedustella
tiimipäällikkö Leena Lounasrannalta puh. 0440 475 040 tai leena.lounasranta@pamisoy.fi.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!