Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 08.11.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!

Kiinteistökirjanpitäjä, REIM Lahti Oy, Lahti

REIM Group on yksityisesti omistettu, valtakunnallinen ja paikallinen, vuonna 1988 perustettu yritys. REIM toimii 14:lla paikkakunnalla. Päätoimiala on isännöinti. Isännöitsijätoimistoja on 14:lla paikkakunnalla. Lisäksi toimintaan kuuluu kiinteistönvälitystä Etelä-Karjalassa sekä tilitoimistot Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa. Operatiivista toimintaa hoitavat yksiköt ovat itsenäisiä osakeyhtiöitä.

REIM Lahti Oy etsii

kiinteistökirjanpitäjää

Sinulla on kokemusta kiinteistöalan kirjanpidosta, tilinpäätöksien laatimisesta sekä asiakaspalvelutehtävistä. Kokemus Tampuuriohjelmiston käytöstä katsotaan eduksi.
Olet oma aloitteinen sekä vastuuntuntoinen ja sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja perustietotekniset taidot.

Me tarjoamme haasteellisen työn nykyaikaisessa työympäristössä, nykyaikaisen tietojärjestelmän ja viestintäkanavat, osaavan, mukavan ja nuorekkaan työyhteisön taustatuen, mahdollisuuden lisäkoulutukseen sekä erinomaisen tilaisuuden kehittää isännöintialan asiantuntijapalveluja yhdessä muun toimiston henkilökunnan kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.11.2020 mennessä osoitteella REIM Lahti Oy, Aleksanterinkatu 7, 15110 LAHTI (kuoreen merkintä: “kirjanpitäjä”) tai sähköpostilla jarkko.tolonen@reim.fi.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 08.11.2020. Kiitos mielenkiinnostasi!