Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Kiinteistösihteeri, Iljan Isännöintikeskus, Kuopio

Iljan Isännöintikeskus on vuonna 2019 perustettu ja nopeasti kasvava isännöintitoimisto. Meillä työskentelee tällä hetkellä yhteensä 15 isännöintialan ammattilaista Kuopiossa ja Iisalmessa. Henkilöstöämme yhdistää halu tehdä asioita uudella tavalla ja palvella asiakkaita moderneilla työkaluilla. Lähestymistapamme on asiakasystävällinen ja otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa. Tämän seurauksena olemme lyhyessä ajassa saaneet paljon uusia taloyhtiöitä hoidettavaksemme ja on aika etsiä seuraavaa työkaveria. Ilmoituksen alkuperäinen linkki ja mietteitä työskentelystä Iljan isännöintikeskuksella: https://www.iljanisannointikeskus.fi/rekry/tyokaveriksi-meille-etsimme-kiinteistosihteeria-kuopioon/

kiinteistösihteeriä

Uudelta työkaverilta odotamme avointa ja positiivista asennetta ja ratkaisukeskeistä ajattelua. Työssä onnistumiseksi on osattava etsiä ratkaisuja, kohdata erilaisia tilanteita ja kuunnella asiakasta. Tämän oppii tekemällä, joten kannattaa rohkeasti lähettää hakemus.

Isännöintialalla työskentely meille on hyvin tärkeää ja merkityksellistä. Olemme käytännössä vastuussa asiakkaan tärkeimmästä omaisuudesta, kodista. Siksi on tärkeää, että asiakkaan kodista pidetään hyvää huolta ja taloyhtiön asioita hoidetaan vastuuta kantaen ja ammattitaidolla. Isännöitsijät ja kirjanpitäjät tekevät meillä yhdessä töitä varmistaakseen, että jokainen asiakkaamme voi luottaa taloyhtiönsä ja kotinsa olevan hyvissä käsissä.

Kiinteistösihteerin työ koostuu hyvin erilaisista osa-alueista. Suuri osa siitä on asiakaspalvelua ja viestintää asiakkaiden suuntaan. Tämä ilmenee mm. asiakkaiden yhteydenottoina puhelimitse tai sähköisillä viestintätyökaluilla. Tehtäviin kuuluu lisäksi mm. vastikevalvonta, asikastietojen ylläpito.

Mielestämme tärkeimpiä edellytyksiä työssä onnistumiseen ovat:

  • Asiakaspalvelutaidot
  • Vuorovaikutustaidot
  • Järjestelmällisyys ja organisointikyky paineen alla
  • IT-taidot (Isännöintialan järjestelmät, taloushallintojärjestelmät, Office-työkalut, etäkokoustyökalut)

Katsomme työnkuvan kannalta eduksi myös seuraavat:

  • Aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja tai isännöintitoimistossa työskentelystä
  • Ongelmanratkaisukyky
  • Hyvä asenne työtä kohtaan

Kiinteistösihteerin työstä maksettava palkka määritetään sopivan henkilön löydyttyä osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tyypillisesti vastaavanlaisissa tehtävissä palkka on n. 2 000–2 500 €/kk.

Jos rehellisiä ollaan, niin meillä työskentelyssä on mielestämme paljon etuja. Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla ovat yksi näistä. Vaikka yrityksemme on toimialalla uusi, on henkilöstöllämme silti mittava kokemus isännöinnistä. Meillä pääset oppimaan isännöintialan ammattilaisilta etkä jää yksin ongelmatilanteissa. Toisaalta meillä ei ole myöskään pitkään alalla toimineiden yrityksien kankeutta tai vaikeita prosesseja, vaan meillä on ollut mahdollista aloittaa asiat puhtaalta pöydältä ja tehdä asiat modernisti ja joustavasti. Tämä lisää työssä viihtyvyyttä takuuvarmasti. Kunnioitamme myös työn ja vapaa-ajan oikean suhteen tärkeyttä, eikä meillä töitä tarvitse viedä kotiin. Tavoitteenamme on kasvaa vuoteen 2025 mennessä yli 25 henkilöä työllistäväksi isännöintitoimistoksi ja olla samalla alueen paras työpaikka tällä alalla.

Yritämme löytää meille uuden kollegan mahdollisimman pian. Tehtävän hakuaika on 7.9–28.09.2022. Hakemukset käsitellään niiden saavuttua ja haastattelukutsut voivat tapahtua hakuaikana. Tehtävään valittavan henkilön pyrimme palkkamaan lokakuussa 2022.

Voit kysyä lisätietoja toimitusjohtajaltamme Ilja Knuutiselta ja vastaavalta talousasiantuntijalta Eeva Ryynäseltä. Voit myös hakea suoraan sähköpostitse tai hakulomakkeella.

Ilja Knuutinen
045 231 7151
ilja.knuutinen@iljanisannointikeskus.fi

Eeva Ryynänen (lomalla 12.-18.9.)
050 516 4680
eeva.ryynanen@iljanisannointikeskus.fi

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 28.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!