Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 11.12.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!

Perintäassistentti, Realia Isännöinti Oy, Kuusamo

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto-osakeyhtiöiden isännöinnin asiantuntijapalveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä sekä teknisistä palveluista ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme eri puolilla Suomea noin 600 asiantuntijan voimin yli 40 toimistossa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi

Haemme Kuusamon Kirjanpitokeskuksessa sijaitsevaan maksukehotusyksikköömme ammattitaitoista ja innokasta

perintäassistenttia

Kuusamossa ja Hämeenlinnassa sijaitseva maksukehotusyksikkömme huolehtii koko Suomen osalta Realia Isännöinnin asiakkuuksien maksukehotusten ajosta sekä perintään viennistä. Yksikössä työskentelee 3 iloista ja energistä perintäassistenttia.

Tehtävässäsi vastaat maksuhuomautusten lähettämisestä, jatkokäsittelystä sekä asiakaskontaktien hoidosta. Hoidat asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse loppuasiakkaille sekä toimit tiiviissä yhteistyössä isännöintitoimistojen sekä perintätoimistojen kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tai alan tutkinto, esim. PTT. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, tehokkaasti ja joustavasti myös kiireisinä aikoina. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia ja ruotsin kielen taito on plussaa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 11.12.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?89f83e08. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Tahkola p. 010 228 2111.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana:
https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/realia-isannointi-tyopaikkana-hae-mukaan-osaavaan-joukkoon

 

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 11.12.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!