Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!

Taloushallinnon osaaja ja harjoittelija, Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy, Tampere

Pamis – Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy on yksityisessä paikallisessa omistuksessa oleva isännöintiyritys Tampereen Kalevassa. Pirkanmaalaisista kiinteistöistä ja niiden asukkaista ja käyttäjistä huolehtiminen on ollut meille sydämen asia jo vuodesta 1987. ISA-auktorisoinnin saimme vuonna 1989.

Pamis-teamin tuottama laatu on Pirkanmaalla käsite – kysy vaikka pitkäaikaisilta asiakkailtamme. Hoidamme noin 500 asunto- ja kiinteistöyhtiön isännöinnin ja manageerauksen sekä niiden teknisen palvelun sekä asuntojen ja toimitilojen vuokrauksen ja myynnin 65 ammattilaisen voimin. Tiedostamme, että tärkein voimavaramme on osaava ja motivoinut henkilökunta, joten huolehdimme henkilökunnastamme ja panostamme jatkuvasti työntekijöiden osaamiseen ja jaksamiseen, yhdessä. Vahvistamme tiimiämme ja haemme:

taloushallinnon osaajaa ja harjoittelijaa

Taloushallinnon asiantuntijan tehtäviin kuuluvat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden taloushallinnon prosessit sekä lainahallinta. Vastaat nimettyjen asiakkaidemme maksuliikenteestä, kuukausittaisesta raportoinnista, tilinpäätöksistä ja viranomaisraportoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä sekä isännöitsijöiden että kiinteistöassistenttien kanssa. Työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet itseohjautuva, uusista haasteista innostuva tekijä ja sinua motivoi asioiden aikaansaaminen. Olet myös täysverinen tiimipelaaja, valmis auttamaan toista kiireen keskellä. Työmme on itsenäistä, mutta autamme ja tuemme sinua matkalla alan asiantuntijaksi.

Meillä saat vastapainoksi vankan seniorituen ja perehdytyksen tehtävään, jatkuvan alan koulutuksen ja tietoiskut päivänpolttaviin aiheisiin sekä reilun ja rennon työyhteisön. Huolehdimme työntekijöistämme tarjoamalla etätyömahdollisuuden, kattavan työterveyden, liikunta- ja kulttuuriedut, Pamis-tiimi päivät, kuntonyrkkeily- ja kahvakuulatreenit, padelia ja paljon muuta työhyvinvointiamme edistämään.

Alussa tulet saamaan työhösi käytännönläheisen perehdytyksen, tutustumaan asiakkuuksiimme ja järjestelmiimme sekä mahtavaan Pamis-tiimiin. Isännöintiala kehittyy nopeasti, joten koulutamme ja kehitämme henkilökuntaamme jatkuvasti aktiivisesti. Arvostamme alan tutkintoja, mutta meidän kauttamme pääset myös suorittamaan niitä.

Käytössämme on nykyaikainen Visma Real Estate Oy:n Hausvise-ohjelmisto, joka automatisoi kiinteistöhallinnan toiminnot ja prosessit ja luo mahdollisuuden reaaliaikaiseen taloushallinon seurantaan. Hausvise on kokonaisvaltainen isännöintiohjelmisto, joka sisältää talous- ja kiinteistöhallinnon sekä asukasportaalin.

Mikäli haluat meidät työkaveriksesi, toimi heti ja lähetä hakemuksesi rekry@pamisoy.fi
Rekrytointimme etenee aktiivisesti, joten ole nopea. Lisätietoja tehtävästä ja meistä voit tiedustella
hallintojohtaja Päivi Nousiaiselta puh. 040 8455 189 / paivi.nousiainen@pamisoy.fi.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 22.09.2022. Kiitos mielenkiinnostasi!