Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 16.12.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!

Tekninen isännöitsijä, REIM Lohja Oy, Lohja

Reim Lohja Oy on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Reim-konserniin. Isännöinnissämme on yhteensä noin 180 kohdetta (asuin-, liike-, huolto- ja lämpöyhtiöitä ). Asiakasyhtiöiden liikevaihto on noin 25 milj. euroa vuodessa ja taseiden loppusummat yhteensä noin 330 milj. euroa.

Hei

teknisen isännöinnin ammattilainen!

Onko Sinulla useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta? Oletko asiakaspalveluhenkinen, hyvät neuvottelutaidot ja yhteistyötaidot omaava osaaja? Reim Lohja Oy etsii Sinua vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit Lohjan ja lähikuntien alueella kiinteistöjen ylläpidon ja teknisten palvelujen parissa. Hoidat kiinteistöjen korjaushankkeita ja niiden valvontaa.

Kykenet toimimaan ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Sinulla on hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. Sinulta toivotaan kokemusta teknisenä isännöitsijänä toimimisesta, projektijohtamisesta sekä asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamishankkeista.

Vastuullesi tulee kuulumaan myös hallinnollisen isännöinnin tehtäviä.

Sopiva pohjakoulutuksesi on rakentamisen tai talotekniikan alueelta tai jokin alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT). Kokemus Tampuuri- toiminnanohjausjärjestelmästä on eduksesi.

Sinulle on tarjolla itsenäinen, mielenkiintoinen ja vakituinen tehtävä sekä kilpailukykyinen palkkaus vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Sovijärvi p. 0500 471 312.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 16.12.2019 mennessä sähköpostilla tapio.sovijarvi@reim.fi.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 16.12.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!