Toimistoisännöitsijä, Retta Isännöinti, Lahti

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 700 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Retta Isännöinti on osa Retta Group -konsernia.

Etsimme nyt Lahden toimistoomme uutta työkaveria joukkoamme vahvistamaan. Olisitko etsimämme palveluhenkinen

toimistoisännöitsijä

Lahden toimistomme sijaitsee aivan kaupungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palvelemme päijäthämäläisiä asiakkaitamme vuosien kokemuksen tuomalla vankalla osaamisella. Toimistomme tarjoaa laadukkaita isännöinnin palveluja asunto-osakeyhtiöiden lisäksi myös vuokrataloyhtiöille ja asumisoikeustaloille.

Työkavereinasi työskentelee 15 muuta isännöintialan ammattilaista: isännöitsijöitä, tekninen isännöitsijä ja toimistotyöntekijöitä. Toimit isännöitsijöiden työparina isännöintikohteiden asioissa. Ratkaiset asiakkaan ongelmia, otat vastaan toimeksiantoja ja ohjaat ne tarvittaessa eteenpäin oikealle henkilölle. Huolehdit siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Osakkaiden ja asukkaiden asiat hoidetaan pääsääntöisesti keskitetyssä asiakaspalvelussa, mutta vastaat toimistollamme käyvien asiakkaidemme asiakaspalvelusta. Otat asiakkailta vastaan toimeksiantoja, ratkaiset asiakkaan ongelmia ja ohjaat heitä tarvittaessa digitaalisten asiakasjärjestelmiemme pariin tai oikealle henkilölle. Apunasi työssäsi on laaja toimistoisännöitsijöiden verkosto ympäri Suomen sekä keskitetty asiakaspalvelu ja talouspalvelut.

Onnistut tehtävässä, jos:

Sinulla tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja kiinteistöalalta. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus Tampuuri-ohjelmistosta sekä vastike- ja vuokrakirjanpidosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti ja joustavasti. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän. Kuulut Suomen isoimpaan ammattilaisten tiimiin, ja koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat muun muassa yhtenäiset työkalut ja toimintatavat.

Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Tarjoamme mm. Cuckoo-hyvinvointisovelluksen, lounas- ja virike-edun, kattavan työterveyshuollon sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Lue lisää meistä työpaikkana täällä.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 14.7.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Welin, puh. 040 660 9932 tai juhani.welin@retta.fi.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja esihenkilömme luottavat tiimiläisiinsä (henkilöstökysely 9/2021).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.