Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 15.12.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!

Yksikön päällikkö, JS Audit, Vantaa

Tapiolan Lämpö konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija-, huolto-, kunnossapito- ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konsernissa työskentelee noin 300 kiinteistöalan ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 27 M€. Tapiolan Lämpö-konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Karakallion Huolto ja JS-Audit.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Hakunilaan JS-Auditin toimipisteeseen

yksikön päällikköä

Yksikön päällikkönä vastaat Tapiolan Lämpö- konsernin JS Auditin isännöintiyksikön toiminnan suunnittelusta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Vastaat yksikön tuloksesta ja raportoit isännöintiliiketoiminnan johtajalle. Toimit henkilöstön esimiehenä ja huolehdit siitä, että lunastamme asiakkaidemme palveluodotukset. Esimiesroolin lisäksi sinulla on myös muutama oma isännöitävä kohde.

Oletko kokenut isännöintialan ammattilainen joka kaipaa uusia haasteita työuralleen? Etsimme tehtävään henkilöä jolle niin asunto-osakeyhtiöiden kuin liikekiinteistöjen isännöinti on tuttua. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset alan osaamisen lisäksi intohimoa kehittämistehtäviin, hyvää tilannetajua, tiimityötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Kokemus esimiestyöstä joko isännöintialalta tai aiemmalta työuraltasi ja hyvät henkilöstöjohtamisen taidot ovat tärkeitä. Hallitset nykyaikaiset toimistotyökalut ja olet kiinnostunut myös järjestelmien kehittämisestä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän laadukasta työtä tekevässä yksikössä. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounasedun, tukea harrastustoimintaan sekä työ-suhdematkalipun. Tule mukaan hienoon työporukkaamme.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 15.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon konsultti Heidi Haikonen p: 050 3600 160.

Tämän työpaikan ilmoitusaika on päättynyt 15.12.2019. Kiitos mielenkiinnostasi!