Webinaari: Miksi putkiremontin hankesuunnittelu on tärkeää hoitaa kunnolla?

Kevät 2020 oli historiallinen taloyhtiöiden toiminnassa. Korjausrakentamisbarometrin mukaan koronakriisillä on ollut vaikutusta taloyhtiöiden hankkeista lähes joka kolmanteen. Joka viidennessä taloyhtiössä vallitseva tilanne on siirtänyt päätöksentekoa tulevaisuuteen siirrettyjen yhtiökokousten vuoksi. Isännöintiliiton tuoreen putkiremonttibarometrin mukaan kaksi kolmasosaa taloyhtiöistä alkaakin suunnitella putkiremonttia vasta, kun putket jo vuotavat.

27.5.2020 järjestetyssä webinaarissa pureuduttiin selkeällä otteella hankesuunnittelun tärkeyteen ja sen edistämiseen poikkeusaikana.

• Miksi hankesuunnittelu on tärkeä?
  • Miten hankesuunnittelu etenee?
  • Miten taklata putkiremontin haasteet poikkeusaikana?

Näihin ja muihin yleisiin, hankesuunnitteluun liittyviin kysymyksiin vastasi webinaarissa tiimiesimies, projektipäällikkö Anne Pursiainen Vahanen Rakennuttaminen Oy:ltä. Webinaarin alusti Isännöintiliiton kehitysjohtaja Reetta Yrttimaa.

Webinaarin esitysmateriaalin voit ladata täältä.