Ilmoita isännöintiyrityksesi mukaan ura- ja rekrytointipäiville maaliskuussa

Laurea, Haaga-Helia ja Metropolia järjestävät kiinteistöalan ura- ja rekrytointipäivän tiistaina 10.3.2020 Helsingissä. Tarkoitus on kohtauttaa kiinteistöalan työnantajia ja alasta kiinnostuneita opiskelijoita.

Isännöintiyritykset voivat osallistua tapahtumaan osallistumismaksua vastaan. 200 euron (+alv 24%) hintainen osallistuminen sisältää näkyvyyden tapahtumamarkkinoinnissa sekä osastopaikan messualueelta. Lisäksi ennen virallisen tapahtuman alkua tilaisuudessa on kahvitus mukaan ilmoittautuneille yrityksille.

Messuvieraiksi saapuuu kiinteistöalan, taloushallinnon ja rahoituksen, digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattikorkeakouluopiskelijoita sekä ensimmäisen vuoden tradenomi ja restonomiopiskelijoita. Isännöintiyritykselle messut ovat kätevä foorumi kohdata esimerkiksi kiinteistöalan harjoittelupaikoista kiinnostuneita nuoria ja tehdä yrityksen brändiä tutuksi heille.

Tilaisuus on osa 3AMK-hanketta

Kerroimme helmikuun Isännöinti-lehdessä 3AMK-hankkeesta, jossa Haaga-Helia, Metropolia ja Laurea kehittävät yhdessä alalle ammattikorkeakoulutasoista koulutusta. Samalla pyritään rakentamaan isännöinnille uudenlaista imagoa.

Maaliskuussa Haaga-Helian Pasilan kampuksella järjestettävät ura- ja rekrytointipäivät ovat osa hanketta.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoita yrityksesi mukaan