Hae isännöintiä -palvelu

Löydät helposti isännöintiyritykset nimen tai paikkakunnan mukaan Hae isännöintiä -palvelussa.

Hae isännöintiä -palvelu yhdistää isännöintiä etsivät taloyhtiöt ja isännöintialan yritykset auttaen molempia osapuolia löytämään toimivan yhteistyön. 

Hae isännöintiä -palvelun kautta taloyhtiön edustaja voi lähettää haluamilleen isännöintiyrityksille tarjouspyynnön kätevästi ja valmista pohjaa hyödyntäen. Palvelu tarjoaa isännöintiä 50 paikkakunnalta ympäri Suomen ja sopivaa isännöintiyritystä voi hakea myös nimen perusteella. 

Löydät helposti isännöintiyritykset nimen tai paikkakunnan mukaan, voit kerätä yritykset omalle listalle ja lähettää kerralla valitsemillesi yrityksille tarjouspyynnön.  

Palvelu ohjeistaa myös liittämään tarjouspyyntöön isännöinnin kannalta tarpeelliset dokumentit. Hae isännöintiä -palvelun tarkoituksena onkin parantaa esimerkiksi isännöintiyritykseen saapuvien tarjouspyyntöjen laatua ja tarkkuutta niin, että pyyntöjen pohjalta on helppo laatia oma tarjous. 

Kaikki Isännöintiliiton jäsenyritykset ovat sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin. 

Tutustu palveluun 

Päivitä oman yrityksesi tiedot

Kaikki Isännöintiliiton jäsenyritykset saavat osana Isännöintiliiton yritysjäsenyyttä ja jäsenmaksua oman yrityssivun Hae isännöintiä -palveluun. Omaa yrityssivua on mahdollista muokata omien tarpeiden mukaan esimerkiksi logon, tekstin ja linkkien avulla. Tarjouspyyntöjen vastaanottamista varten palveluun täytyy lisätä minimissään haluttu sähköpostiosoite. 

Yrityksen pääyhteyshenkilöt voivat päivittää yrityksen tietoja kirjautumalla Mappiin.

Mappiin kirjauduttuasi löydät Yrityksen tiedot -valikosta sivun “Täytä Hae isännöintiä -palvelun tiedot. Syötetyt tiedot päivittyvät Hae isännöintiä -palveluun noin 30 minuutin viiveellä. 

Kysy lisää: Hae isännöintiä -palvelun käyttöön liittyvissä jäsenten kysymyksissä neuvoo Isännöintiliiton jäsenpalvelu (ti-pe klo 9-12), 09 2312 1750, toimisto@isannointiliitto.fi 

Yrityshaku

Voit hakea paikkakunnalla tai yrityksen nimellä.