Varsinais-Suomen Isännöintitalo on Green Office

Varsinais-Suomen Isännöintitalo teki syksyllä Maailman luonnonsäätiön WWF:n kanssa Green Office -sopimuksen, ja Turun toimipiste on nykyään osa WWF:n Green Office -verkostoa.

Varsinais-Suomen Isännöintitalo laatinut WWF Finlandin hyväksymän ympäristöohjelman ja WWF seuraa sen tavoitteiden täyttymistä.

– Elinkaariajattelu ja kestävä kehitys ovat meille tärkeitä arvoja ja toiminnallamme on vaikutuksia sekä energiakulutukseen että ympäristöön, sanoo toimitusjohtaja Ari Kesäläinen.

Yrityksen ympäristöohjelman päätavoitteita ovat muun muassa yksityisautoilun vähentäminen, energiatehokkuuden ja henkilökunnan ympäristötietoisuuden lisääminen sekä jätteiden tehokkaampi lajittelu ja kierrätys.

– Kiinnitämme erityistä huomiota esimerkiksi työntekijöidemme lyhyisiin siirtymiin, jotka on kuljettu tähän mennessä usein autolla, Kesäläinen kertoo.

Vuonna 2016 Green Office -toimistojen kasvihuonekaasupäästöt pienenivät yhteensä 4 400 tonnia edelliseen vuoteen verrattuna. Suomen Green Office – verkostossa on mukana 150 eri organisaatiota.

Uutishuoneeseen