Laki & järjestys: Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen

Takaisin kumppani-infosivulle pääset täältä

Kumppaniohjelma: Käytännön tietoa kumppanille

Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen

Näe Tukholman sisäsaaristoa omalla, tyylikkäällä veneellä. Risteilyllä nautitaan lounas saaristoa katsellen. Risteilyn aikana pääset näkemään historiallisen Vaxholmin linnoituksen. Linnoituksesta palataan kaupunkiin niin ikään risteillen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.

Risteilyllä voi olla myös ulkona, joten otathan mukaan säänmukaiset varusteet (takki, hattu, aurinkolasit, muuta).

Aikataulu:

11:00                     Bussi saapuu terminaalin parkkipaikalle

11:35                      Edustajienne on hyvä olla paikalla terminaalin ulkopuolella parkkipaikalla Tukholmassa

11:45                     Bussi lähtee, kun kaikki ovat kyydissä (mieluiten niin nopeasti kuin mahdollista)

  • Kohdeosoite: Strandvägen 17 Kajplats, 114 56 Stockholm

12:00                    Saapuminen veneelle, siirtyminen veneeseen ja alkumaljat

12:00-13:30         Risteily saaristossa yksityisellä veneellä

  • Verkostoitumisbuffetruokailu
  • 2 lasia viiniä tilattu valmiiksi
  • Erityisruokavaliot on ilmoitettu veneelle etukäteen

13:30-13:45            Pikavierailu Vaxholmin linnakkeessa (jos aikaa on, riippuu siitä, miten risteily pääsee lähtemään ja pääseekö vene Vaxholmissa laituriin nopeasti)

  • Sovimme veneen väen kanssa, että he katsovat tilanteen paikan päällä ja voitte sitten neuvotella heidän kanssaan ja tehdä kuten teille on parasta (käyttekö linnoituksessa sisällä vai katsotteko linnoitusta mukavasti veneeltä).
  • Linnakkeen näkee erittäin hyvin myös veneestä ulkopuolelta ja teillä saattaa olla veneessä niin mukavaa, ettei pakottavaa halua linnakkeessa käymiseen ole.
  • Jos linnakkeeseen menee sisälle, vierailla voi vain sen sisäpihalla, sillä itse linnoitusrakennukseen pääsee sisään vain museoon ja sinne vain oppaan kanssa, jota ei valitettavasti ole järkeä ottaa vain 15 minuutiksi.

13:45-15:15            Veneily takaisin satamaan

  • Jälkiruoka + kahvi

15:00 Bussi saapuu valmiiksi satamaan

15:15 Bussi takasin TallinkSiljalle (lähtö heti, kun kaikki ovat kyydissä)

  • Bussissa teksti: Intrum / Skaala
  • HUOM! Samaan aikaan samasta laiturista lähtee myös Charter-risteilyn bussi takaisin TallinkSiljalle. Menkää kuitenkin omiin busseihinne, jotta kaikki mahtuvat bussiin
  • Kohdeosoite: Värthamnen, Hamnpirsvägen 10, 115 41 Stockholm
  • Jos jotain tulisi bussin kanssa, olen antanut yhden teistä numeron tiedoksi bussille: Contact person who comes to the bus: Jaana Jussila, +358409603840

16.00 Laivassa tulisi olla sisällä

16.15 Laivassa tulee OIKEASTI viimeistään olla sisällä, jotta laivaan pääsee.

Lista osallistujista löytyy tämän linkin takaa ja alta.

Damski Markku Isto Group Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Heimala Anu Noste Isännöinti Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Hellevaara Marko Isännöinti Eliel Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
hietala arto isto Group Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Inkinen Petri ISTO Group Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Konttinen Mikko Lounais-Suomen Isännöinti Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Koukka Eija Sulun Kiinteistönhoito Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Kvist Jaana Keravan Isännöinti Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Lahti Ismo ASA-Isännöinti Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Lainimo Tuomo FinCap Kiinteistövarainhoito Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Lötjönen Petteri ISTO Group Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Maukkonen Nina NM Isännöinti Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Mäki-Kokkila Milla Iskurit Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Novola Markko Suomen Isännöitsijäpalvelut Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Nurmi Arja Iskurit Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Pihlajasalo Juha Kouvolan Isännöintikolmio Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Pöysä Risto Isännöintikolmio Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Rintala Anne Keravan Isännöinti Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Rissanen Juhani ISTO Group Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Rissanen Juhani ISTO Group Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Ruohomäki Kimmo Keravan Isännöinti Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Rytkönen Timo Iskurit Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Sorsa Seija Isännöinti Eliel Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Såg Anne Noste Isännöinti Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Talka Solja ISTO Group Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Vaija Kari Eskolanmäen Kiinteistöpalvelut Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.
Vuorinen Soili ISTO Group Oy Yksityinen lounasristeily saaristossa Vaxholmin linnoitukseen. Ohjelman järjestävät Intrum ja Skaala.

Laskutus:

Kumppaniohjelman bussit, risteily, ruoat ja etukäteen tilatut juomat hoituvat laskulla meiltä teille Laki & järjestyksen jälkeen.

Jos tilaatte lisäjuomia, ne voinee lisätä samalle laskulle tai maksaa suoraan luottokortilla veneellä.


Onko sinulla kysyttävää Tukholman ohjelmista?

Autan mielelläni!

Hilla Ronkainen, tapahtumatuottaja, Isännöintiliitto, hilla.ronkainen@isannointiliitto.fi, +358 45 233 9063