Työkalupakki

Lakineuvonta vastaa myös sähköpostilla

Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta saa maksutta lakineuvontaa puhelimitse, mutta joissain kysymyksissä sähköpostitse saatava vastaus voi palvella paremmin. Sähköpostitse kysyjä voi välittää kirjallista aineistoa kysymyksensä tueksi ja saa myös vastauksen kirjallisessa muodossa, jolloin se on helppo viestiä edelleen muille tarpeellisille tahoille.
Lakikysymyksen sähköpostineuvontaan lähetät kätevästi Mapista löytyvällä lomakkeella. Sähköpostineuvonta maksaa 120 euroa tapaukselta. Sähköpostineuvonnasta vastaa Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Jäsenohje hankinnoista uudistui

Isännöinti ja hallitus laativat yhdessä hankintoja koskevat yleiset hankintaperiaatteet, joiden mukaan isännöinti hoitaa hankinnat ja kilpailutukset. Ohjeet periaatteiden laatimiseen, tapauskohtaiseen arviointiin ja muistilistan onnistuneisiin hankintoihin löydät uudistetusta jäsenohjeesta, jonka taustatyöt on tehty yhdessä jäsenten kanssa.

Muista hyödyntää yritysjäsenen etusi

1. Oma sivu hae isännöintiä -palvelussa

Uudistuneessa Hae isännöintiä -palvelussa jokaisella yrityksellä on oma sivu, jossa voit perustietojen lisäksi halutessasi julkaista myös asiakaslupauksen ja kertoa palveluistasi. Muokkaukset pääsee tekemään kätevästi kirjautumalla Mappiin yrityksen pääkäyttäjä­tunnuksilla. Näkyvyys palvelussa on Isännöintiliiton jäsenyrityksille maksuton. haeisannointia.fi

2. Mappi koko henkilökunnalle

Yrityksen jäsenmaksulla koko henkilökunta saa käyttöönsä Isännöintiliiton Mappi-jäsenpalvelun, jossa on kymmenittäin isännöinnin arkea helpottavia jäsenohjeita isännöintisopimuksen sisällöstä kunnossapitovastuukuviin. Kirjaudu: isannointiliitto.fi/mappi tai pyydä yrityksesi pääkäyttäjää (yleensä esimies) lisäämään sinut käyttäjäksi Mapin kautta.

3. Maksuttomat jäsentapahtumat vuonna 2020

Isännöintiliitto järjestää myös ensi vuonna  jäsenilleen maksuttomia tilaisuuksia. Tapahtumavuoden käynnistää Isännöinnin energiaseminaari 6.2.2020 Helsingissä. Lisää tapahtumia löydät seuraamalla tapahtumakalenteriamme.