Ammattilaisten uutiskirje

Ammattilaisten uutiskirje pitää sinut ajan tasalla asioista, joista sinun pitää tietää isännöitsijänä tai isännöintiyrityksessä työskentelevänä ammattilaisena. Uutiskirjeestä saat tietoa Isännöintiliiton järjestämistä tilaisuuksista, koulutuksista ja uusista materiaaleista Mapissa.

Ammattilaisten uutiskirjeestä saat ajankohtaiset, isännöitsijän työtä ja taloyhtiöitä koskevat uutiset ja ohjeet ja pidät kalenterisi ajan tasalla tärkeistä koulutuksista.

Ammattilaisten uutiskirje ilmestyy joka toinen viikko. Jos olet jäsenyrityksen pääkäyttäjä, saat sähköpostiisi vuoroviikoilla myös Johdon uutiskirjeen. Jos viestejä ei kuulu, tarkista roskapostiasetukset tai ota yhteyttä jäsenpalveluun: toimisto@isannointiliitto.fi

Alla olevasta linkistä pääset viestiarkistoon, kun olet kirjautunut sisään.

Tämä osio on rajattu Isännöintiliiton jäsenille.