Muut jäsenedut

Isännöintiliiton yritysjäsenenä saat rahanarvoisia etuja ja alennuksia eri tahoilta.

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Jäsenille maksuton puhelinneuvonta sekä jäsenhinnoitellut lakipalvelut. Lue tarkemmat tiedot Isännöintiliiton tarjoamista lakineuvontapalveluista.


Rakennustieto Oy

15 % alennus Rakennustiedon kustantamista kirjoista, kun tilauksen yhteydessä maininta, että on Isännöintiliiton yritysjäsen.

Rakennustiedon sivut


Intrum

Luottotieto- ja perintäpalvelua vuosihintaan 95 € +alv (norm. 195 € +alv)

Vuosisopimushinta Intrumin asiakkaiden asiakasyhtiöille 25 € +alv

Lisätietoja saa numerosta 09 3154 4880 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.finland@intrum.com

Intrumin sivut


Vastuu Group

Vastuu Group Oy tarjoaa Isännöintiliiton jäsenille seuraavat jäsenedut:

Isännöintiliiton jäsenet saavat 20% alennusta Luotettava Kumppani -palvelun vuosimaksusta. Luotettava Kumppani -ohjelma hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla.

Isännöintiliiton jäsenet saavat myös Valvoja -työkalusta 15% alennuksen ensimmäiselle vuodelle. Valvoja-palvelu on tilaajavastuulain noudattamista ja seurantaa helpottava työkalu eri kokoisten organisaatioiden käyttöön yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

Isännöintiliiton jäsenet saavat VALTTI-henkilökorteista 15% alennuksen. Veronumero.fi on maksuton palvelu työntekijöiden veronumerojen ilmoittamiseksi. Jatkossa Veronumero.fi palvelun kautta voi tehdä veromenettelylain vaatimat ilmoitukset yhteisiltä rakennustyömailta Verohallinnolle.

Vastuu Groupin sivut


Viking Line

Vakioetu: Alennukset päivän risteilyhinnoista 5–20 prosenttia hyttiluokasta riippuen.

Tarkista myös päivän arvokuponkitarjous, se voi olla vakioetua parempi. Arvokuponki ja lisätietoa vakioeduista löydät Viking Linen Isännöintiliitto-sivulta.

Isännöintiliiton jäsenyritykset ja jäsenyhdistykset ovat oikeutettuja käyttämään Suomen Yrittäjien vuosisopimuksen etuja sekä kokous- että vapaa-ajan matkoissa. Lisätietoa Viking Linen Yrittäjien extranetissä