Muut jäsenedut

Isännöintiliiton yritysjäsenenä saat rahanarvoisia etuja ja alennuksia eri tahoilta.

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Jäsenille maksuton puhelinneuvonta sekä jäsenhinnoitellut lakipalvelut. Lue tarkemmat tiedot Isännöintiliiton tarjoamista lakineuvontapalveluista.


Eversheds Asianajotoimisto

Eversheds Asianajotoimisto tarjoaa Isännöintiliiton jäsenille lakipalveluita jäsenhintaan. Yhteyshenkilöt ovat osakas Sirkka Terho (sirkka.terho@eversheds.fi) ja Specialist Counsel Mika Backman (mika.backman@eversheds.fi).

 • Yhtiökokouksen puheenjohtajana toimiminen ja pöytäkirjan tarkastaminen: 950€
 • Asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksen päivittäminen: 600€
 • Juridinen asiantuntija taloyhtiön hankkeissa: -20% asiantuntijoidemme tuntihinnoista
 • Isännöitsijöiden, kiinteistösihteereiden, kirjanpitäjien työsopimusmallien tarkastaminen ja päivittäminen: 600€/sopimus
 • Sopimuspalvelu, esim. urakkasopimuksen kommentointi: -20% asiantuntijoidemme tuntihinnoista
 • Tuki urakkaneuvotteluissa: -20% asiantuntijoidemme tuntihinnoista
 • Vastikeperintä: kysy tarjous palvelupaketistamme Specialist Counsel Marja-Riitta Seululta (marja-riitta.seulu@eversheds.fi).
 • Isännöintitoimiston yrityskaupassa avustaminen: -20% asiantuntijoidemme tuntihinnoista. Ota yhteyttä osakas Heikki Tuomelaan (heikki.tuomela@eversheds.fi).
 • Riitojen ennaltaehkäisevä sovittelupalvelu, sis. kaksi neuvottelua (yhteensä max 4h) joko toimistollamme tai Teams:ssä ja sovintoesityksemme: 1 800€

Voit olla yhteydessä myös muissa juridisissa kysymyksissä. Hintoihin lisätään alv. Muutoin noudatetaan Eversheds Asianajotoimiston yleisiä ehtoja.


Howden Finland Oy

Howdenin palveluista löytyy isännöintiyrityksille räätälöity yritysvakuutuspaketti Laaja Isännöintiturva, jonka vakuutusehdot on laadittu isännöintiliiketoiminnan näkökulmasta.

Laaja Isännöintiturva tiivistettynä:

 • kattava vakuutusturva kilpailukykyiseen hintaan
 • suunniteltu isännöintiyritysten tarpeisiin
 • vakuutusturvaa mahdollista laajentaa vapaaehtoisilla lisäosilla

Howden tarjoaa Isännöintiliiton yritysjäsenille palovahinkojen omavastuuksi 0 €.

Lue lisää tuotteesta täältä. Ole yhteydessä Howdeniin vakuutustarpeidesi kartoittamiseksi: finland@howdenfinland.fi.

Vakuutuksen välittää Isännöintiliiton yhteistyökumppani Howden Finland Oy. Vakuutusturvan tarjoajaksi on valikoitunut tarjouskilpailussa DUAL Finland Oy.

Howdenin sivut


Intrum

Luottotieto- ja perintäpalvelua vuosihintaan 95 € +alv (norm. 195 € +alv)

Vuosisopimushinta Intrumin asiakkaiden asiakasyhtiöille 25 € +alv

Lisätietoja saa numerosta 09 3154 4880 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.finland@intrum.com

Intrumin sivut


Rakennustieto Oy

Varmista kiinteistöpidon laatu ja ota käyttöösi Rakennustiedon tietopalvelut. Rakennustieto tarjoaa laajan valikoiman tuotteita Isännöintiliiton jäsenille.

Tutustu Rakennustiedon R-täsmäpakkituotteeseen Taloyhtiön korjaushankkeista. Täsmäpakissa on ohjeet asunto-osakeyhtiön yleisimpien korjaushankkeiden suunnitteluun ja läpiviemiseen.

Tutustu myös maksuttomaan RT-tuotetieto-palveluun, josta löydät muiden rakennustuotteiden lisäksi tuhansien kiinteistön ylläpitoon sekä piha-alueisiin liittyvien tuotteiden kattavat tuotetiedot yhdestä paikasta. Palvelu helpottaa suunnittelua, päätöksentekoa, hankintaa, valvontaa ja vaadittavaa dokumentointia.

Rakennustiedon sivut


Vastuu Group

Vastuu Group Oy tarjoaa Isännöintiliiton jäsenille seuraavat jäsenedut:

Isännöintiliiton jäsenet saavat 20% alennusta Luotettava Kumppani -palvelun vuosimaksusta. Luotettava Kumppani -ohjelma hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla.

Isännöintiliiton jäsenet saavat myös Valvoja -työkalusta 15% alennuksen ensimmäiselle vuodelle. Valvoja-palvelu on tilaajavastuulain noudattamista ja seurantaa helpottava työkalu eri kokoisten organisaatioiden käyttöön yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

Isännöintiliiton jäsenet saavat VALTTI-henkilökorteista 15% alennuksen. Veronumero.fi on maksuton palvelu työntekijöiden veronumerojen ilmoittamiseksi. Jatkossa Veronumero.fi palvelun kautta voi tehdä veromenettelylain vaatimat ilmoitukset yhteisiltä rakennustyömailta Verohallinnolle.

Vastuu Groupin sivut


Viking Line

Vakioetu: Alennukset päivän risteilyhinnoista 5–20 prosenttia hyttiluokasta riippuen.

Tarkista myös päivän arvokuponkitarjous, se voi olla vakioetua parempi. Arvokuponki ja lisätietoa vakioeduista löydät Viking Linen Isännöintiliitto-sivulta.

Isännöintiliiton jäsenyritykset ja jäsenyhdistykset ovat oikeutettuja käyttämään Suomen Yrittäjien vuosisopimuksen etuja sekä kokous- että vapaa-ajan matkoissa. Lisätietoa Viking Linen Yrittäjien extranetissä