Muut jäsenedut

Isännöintiliiton yritysjäsenenä saat rahanarvoisia etuja ja alennuksia eri tahoilta.

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Jäsenille maksuton puhelinneuvonta sekä jäsenhinnoitellut lakipalvelut. Lue tarkemmat tiedot Isännöintiliiton tarjoamista lakineuvontapalveluista.


Eversheds Asianajotoimisto

Eversheds Asianajotoimisto tarjoaa Isännöintiliiton jäsenille lakipalveluita jäsenhintaan. Yhteyshenkilönä on osakas Kai Salonen (kai.salonen@eversheds.fi, + 358 45 139 4093)

 • Asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksen päivittäminen: 600€
 • Juridinen asiantuntija taloyhtiön hankkeissa: -20% asiantuntijoidemme tuntihinnoista
 • Isännöitsijöiden, kiinteistösihteereiden, kirjanpitäjien työsopimusmallien tarkastaminen ja päivittäminen: 600€/sopimus
 • Sopimuspalvelu, esim. urakkasopimuksen kommentointi: -20% asiantuntijoidemme tuntihinnoista
 • Tuki urakkaneuvotteluissa: -20% asiantuntijoidemme tuntihinnoista
 • Vastikeperintä ja hallintaanottoasiat: kysy tarjous palvelupaketistamme Specialist Counsel Marja-Riitta Seululta (marja-riitta.seulu@eversheds.fi).
 • Isännöintitoimiston yrityskaupassa avustaminen, -20% asiantuntijoidemme tuntihinnoista.
 • Riitojen ennaltaehkäisevä sovittelupalvelu, sis. kaksi neuvottelua (yhteensä max 4h) joko toimistollamme tai Teams:ssä ja sovintoesityksemme: 1 800€

Voit olla yhteydessä myös muissa juridisissa kysymyksissä. Hintoihin lisätään alv. Muutoin noudatetaan Eversheds Asianajotoimiston yleisiä ehtoja.


Howden Finland Oy

Howdenin palveluista löytyy isännöintiyrityksille räätälöity yritysvakuutuspaketti Laaja Isännöintiturva, jonka vakuutusehdot on laadittu isännöintiliiketoiminnan näkökulmasta.

Laaja Isännöintiturva tiivistettynä:

 • kattava vakuutusturva kilpailukykyiseen hintaan
 • suunniteltu isännöintiyritysten tarpeisiin
 • vakuutusturvaa mahdollista laajentaa vapaaehtoisilla lisäosilla

Howden tarjoaa Isännöintiliiton yritysjäsenille palovahinkojen omavastuuksi 0 €.

Lue lisää tuotteesta täältä. Ole yhteydessä Howdeniin vakuutustarpeidesi kartoittamiseksi: finland@howdenfinland.fi.

Vakuutuksen välittää Isännöintiliiton yhteistyökumppani Howden Finland Oy. Vakuutusturvan tarjoajaksi on valikoitunut tarjouskilpailussa DUAL Finland Oy.

Howdenin sivut


Intrum

Kiinteistötoimialan ratkaisuihin erikoistunut tiimimme on valmis auttamaan sinua luotonhallinnan kaikissa vaiheissa. Kun esimerkiksi vastike tai vuokra jää saamatta, ei ole yhtiön eikä asiakkaan etu, että saatavan annetaan kasvaa. Mitä varhaisemmassa vaiheessa muistuttaminen ja perintä aloitetaan, sitä varmemmin saatava saadaan kotiutettua. Tarkista asiakkaan luottotiedot aina ennen kuin solmit sopimuksen hänen kanssaan. Intrumin kautta saat sekä luottotieto- että muistutus- ja perintäpalvelut. Kanssamme voit myös sopia laajemmasta räätälöidystä yhteistyöstä, joka kattaa lisäksi reskontranhoidon.

Olemme apunasi luotonhallinnan kaikissa vaiheissa.

 • Palvelujamme voi hyödyntää myös kaikissa lisäpalveluissa (esimerkiksi saunat ja autopaikat).
 • Tarjoamme ylivertaista asiakaspalvelua sinulle ja asiakkaillesi.
 • Teemme kehitysyhteistyötä toimialan järjestelmätoimittajien kanssa.
 • Käytössäsi on alan parhaat asiantuntijat, jotka tuntevat toimialasi haasteet.
 • Räätälöityjen ratkaisujen ansiosta asiakassuhde ei katkea perinnän ajaksi.

Tarjoamme Isännöintiliiton jäsenille etuja jäsenhintaan:

 • Luottotieto- ja perintäpalvelua vuosihintaan 95 € +alv (norm. 195 € +alv)
 • Vuosisopimushinta Intrumin asiakkaiden asiakasyhtiöille 25 € +alv

Saat luotonhallinnan kaikki palvelut kiinteistötoimialalle luotettavan ja vastuullisen kumppanin kautta. Lisätietoja saat numerosta 09 2291 1600 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@intrum.com.

Intrumin sivut


Vastuu Group

Vastuu Group Oy tarjoaa Isännöintiliiton jäsenille seuraavat jäsenedut:

Isännöintiliiton jäsenet saavat myös Valvoja -työkalusta 15% alennuksen ensimmäiselle vuodelle. Valvoja-palvelu on tilaajavastuulain noudattamista ja seurantaa helpottava työkalu eri kokoisten organisaatioiden käyttöön yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

Isännöintiliiton jäsenet saavat VALTTI-henkilökorteista 12,5% alennuksen. Veronumero.fi on maksuton palvelu työntekijöiden veronumerojen ilmoittamiseksi. Jatkossa Veronumero.fi palvelun kautta voi tehdä veromenettelylain vaatimat ilmoitukset yhteisiltä rakennustyömailta Verohallinnolle.

Vastuu Groupin sivut


Viking Line

Vakioetu: Alennukset päivän risteilyhinnoista 5–20 prosenttia hyttiluokasta riippuen.

Tarkista myös päivän arvokuponkitarjous, se voi olla vakioetua parempi. Arvokuponki ja lisätietoa vakioeduista löydät Viking Linen Isännöintiliitto-sivulta.

Isännöintiliiton jäsenyritykset ja jäsenyhdistykset ovat oikeutettuja käyttämään Suomen Yrittäjien vuosisopimuksen etuja sekä kokous- että vapaa-ajan matkoissa. Lisätietoa Viking Linen Yrittäjien extranetissä