Verkkokoulutukset

Verkkokoulutuksista apua tiedonjanoon.

Isännöintialan ammattilaiset joutuvat päivittämään osaamistaan jatkuvasti, jotta he pärjäävät työn muuttuvien ja monimutkaisten vaatimusten keskellä. Tähän tarpeeseen Isännöintiliitto tarjoaa syventäviä verkko-opintoja webinaarien ja muun koulutustarjonnan rinnalle.

Verkkokoulutusten tavoitteena on tarjota jäsenillemme syväosaamiseen tähtäävää, laadukasta ja valmiiksi pureskeltua tietoa. Haluamme näin auttaa jäseniämme kehittymään ammatillisesti. Koulutusten tavoitteena on, että koulutuksen käytyään opiskelija osaa koulutusaiheen erinomaisesti ja tietää, mistä hän saa tarvittaessa lisätietoa.

Koulutukset on suunniteltu niin, että niitä on helppo tehdä pienissä osissa, eikä koko koulutusta tarvitse suorittaa kerralla. Materiaalit jäävät käyttöösi koulutuksen jälkeen ja voit palata niiden äärelle myös myöhemmin, kun koulutuksen aihe nousee työssäsi ajankohtaiseksi.

Suoritetusta verkkokoulutuksesta saat todistuksen sähköpostiisi.

Ensimmäinen Isännöintiliiton verkkokoulutus on tehty huoneiston hallintaanotosta ja isännöinnin eettisistä ohjeista. Myöhemmin on suunnitteilla verkkokoulutuksia mm. sähköautojen latauksesta, asunto-osakeyhtiölaista ja vastuullisesta isännöinnistä.

 • Tutustu koulutuksiin
  Hallintaanotto

  Koulutuksen tavoitteena on tarjota isännöitsijöille syventävää tietoa asunto-osakeyhtiölaissa säädetystä hallintaanottomenettelystä.

  Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on hyvä käsitys hallintaanoton perusteista, menettelyä koskevista säännöksistä sekä päätöksen täytäntöönpanon edellyttämistä toimenpiteistä. Opiskelijalla on myös ymmärrys siitä, missä tilanteissa hallintaanottoa voidaan käyttää, mitkä ovat menettelyn eri vaiheet sekä onnistumisen kannalta olennaiset riskit. Verkkokoulutuksen tekeminen vie noin 2,5 tuntia.

  Isännöinnin eettiset ohjeet

  Koulutuksen tavoitteena on tarjota isännöinnin ammattilaiselle kattava kokonaiskäsitys uudistetuista Isännöinnin eettisistä ohjeista ja niiden käytännön soveltamisesta.

  Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on ymmärrys siitä, mitä asioita ohjeet pitävät sisällään ja mitä ohjeiden eri kohdat käytännössä tarkoittavat, mihin isännöintiyrityksessä ja taloyhtiön isännöinnissä olisi uudistuksen jälkeen syytä kiinnittää erityistä huomiota, miksi ohjeet on tehty ja mitä niiden noudattamisessa on huomioitava.

   

 • Tilaa koulutus

  Näet hinnat ja tilauslomakkeen kirjautumalla sisään Mappi-tunnuksillasi.

  Kirjaudu sisään