Mappi-jäsensivut

Ethän turhaan pähkäile? Katso ensin Mapista. Ja hommat rullaa taas.

Kirjaudu MAPPIIN

Näin se käy:

 1. Klikkaa isannointiliitto.fi/mappi
 2. Kirjaudu sisään tai tilaa uusi salasana.
 3. Mapin aarreaitta on käytössäsi.

Mapin käyttö on maksutonta Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunnalle.

Mikäli et pääsee rekisteröitymään palveluun, ole yhteydessä Isännöintiliiton jäsenneuvontaan: puh. 09 2312 1750 (ti-pe klo 9-12) tai toimisto@isannointiliitto.fi

Kirjaudu Mappiin

Pääkäyttäjän ohjeet käyttäjien lisäämiseksi

Jäsenyrityksissä on aina vähintään yksi Mapin pääkäyttäjä, joka voi lisätä muulle henkilökunnalle käyttöoikeudet Mappiin.

 1. Kirjaudu Mappiin ja tarkista, että yrityksenne työntekijät ovat kirjattuna palveluun tunnustenhallintasivulla tai laita lista (esim. excel-muodossa) Isännöintiliiton jäsensähköpostiin henkilöiden nimistä ja sähköpostiosoitteista. Lisää mukaan yrityksen Y-tunnus.
 2. Informoi tämän jälkeen henkilökuntaasi, että heidät lisätään Mapin käyttäjiksi.

Mappi on Isännöintiliiton jäsensivusto. Se kertoo asioihin isännöinnin näkökulman. Mappi sisältää uusimmat oikeustapaukset, webinaarit ja ajantasaiset ohjeet isännöinnin arkeen.

 • jäsenohjeita: yli 70 kappaletta isännöinnille tuotettuja ohjeita, joiden aiheina mm. osakehuoneistorekisteri, sähköautot, vesimittarit, hallintaanotto, kunnossapitovastuu ja asbesti
 • lakikysymyksiä: lähes 150 kappaletta lakiasiantuntijoiden vastaukset juridiikan kysymyksiin.
 • webinaaritallenteita: pitkälti toistasataa kappaletta Isännöintiliiton järjestämistä webinaareista katsottavissa jälkikäteen
 • oikeustapauksia: lähes 100 kappaletta tiivistettyjä taloyhtiömaailman oikeustapauksia, jotka avaavat tärkeimmät kohdat isännöinnin kannalta.
 • ladattavia materiaaleja: lähes 50 kappaletta erilaisia mallipohjia tai muita ladattavia aineistoja, kuten muistilista uuden taloyhtiön vastaanottamisesta, hallintaanoton varoituskirje ja vastuullisen isännöinnin käsikirje työkirjoineen.
 • Viesti+-palvelu: tiedotemallit ja kuvat käytettävissä Mapin kautta, jos palvelu on yrityksen käytössä.

Pyydä maksuton esittely

Lisätietoa jäsenyydestä

Videoita Mapin hyödyntämisestä