Asioiden selvittämiseen ja selkeän tiedon etsimiseen kuluu iso osa isännöinnin työstä. Isännöintiliiton Mappi-jäsenpalvelu tarjoaa ohjeita ja vastauksia yleisimpiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin. Mappi on isännöinnin päivittäinen työkalu, joka auttaa parhaan tiedon äärelle.

Mappi sisältää mm.

  • jäsenohjeita: yli 60 kpl isännöinnille tuotettuja ohjeita mm. osakehuoneistorekisteristä, sähköautojen hankinnasta, hallintaanotosta, esteellisyyksistä, kunnossapitovastuusta ja asbestista.
  • lakikysymyksiä: yli 100 kpl lakiasiantuntijoiden vastaukset juridiikan kysymyksiin.
  • webinaaritallenteita: n. 50 kpl Isännöintiliiton järjestämistä webinaareista katsottavissa jälkikäteen
  • oikeustapauksia: yli 80 kpl tiivistettyjä taloyhtiömaailman oikeustapauksia, jotka avaavat tärkeimmät kohdat isännöinnin kannalta.
  • koulutusaineistoja: koulutusten ja seminaarien materiaaleja, joihin voi tutustua jälkikäteen.
  • Viesti+-palvelun: tiedotemallit ja kuvat käytettävissä Mapin kautta, jos palvelu on yrityksen käytössä.

Kirjaudu omilla tunnuksilla

Mappi-jäsenpalvelun käyttö on maksutonta kaikille Isännöintiliiton jäsenyrityksille. Koko jäsenyrityksen henkilökunta pääsee kirjautumaan Mappi-jäsenpalveluun omilla tunnuksilla.

Mikäli et pääsee rekisteröitymään palveluun, ole yhteydessä Isännöintiliiton jäsenneuvontaan: puh. 050 337 4570 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@isannointiliitto.fi

Kirjaudu Mappiin

Pääkäyttäjän ohjeet käyttäjien lisäämiseksi

Jäsenyrityksissä on aina vähintään yksi Mapin pääkäyttäjä, joka voi lisätä muulle henkilökunnalle käyttöoikeudet Mappiin.

  1. Kirjaudu Mappiin ja tarkista, että yrityksenne työntekijät ovat kirjattuna palveluun tunnustenhallintasivulla tai laita lista (esim. excel-muodossa) Isännöintiliiton jäsensähköpostiin henkilöiden nimistä ja sähköpostiosoitteista. Lisää mukaan yrityksen Y-tunnus.
  2. Informoi tämän jälkeen henkilökuntaasi, että heidät lisätään Mapin käyttäjiksi.

Mikäli et pääsee rekisteröitymään palveluun, ole yhteydessä Isännöintiliiton jäsenneuvontaan: puh. 050 337 4570 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@isannointiliitto.fi