Mappi-jäsenpalvelu

Mappi on isännöinnin päivittäinen ja arkea helpottava työkalu. Se on tarkoitettu Isännöintiliiton jäsenyritysten koko henkilökunnalle. Mappi kokoaa ohjeet, työkalut ja palvelut yhteen paikkaan.

Kirjaudu omilla tunnuksilla

Mappi-jäsenpalvelun käyttö on maksutonta kaikille Isännöintiliiton jäsenyrityksille. Koko jäsenyrityksen henkilökunta pääsee kirjautumaan Mappi-jäsenpalveluun omilla tunnuksilla.

Mikäli et pääsee rekisteröitymään palveluun, ole yhteydessä Isännöintiliiton jäsenneuvontaan: puh. 050 337 4570 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@isannointiliitto.fi

Kirjaudu Mappiin

Mappi sisältää mm.

  • jäsenohjeita: lähes 70 kpl isännöinnille tuotettuja ohjeita mm. osakehuoneistorekisteristä, sähköautojen hankinnasta, hallintaanotosta, esteellisyyksistä, kunnossapitovastuusta ja asbestista.
  • lakikysymyksiä: yli 100 kpl lakiasiantuntijoiden vastaukset juridiikan kysymyksiin.
  • webinaaritallenteita: n. 50 kpl Isännöintiliiton järjestämistä webinaareista katsottavissa jälkikäteen
  • oikeustapauksia: yli 80 kpl tiivistettyjä taloyhtiömaailman oikeustapauksia, jotka avaavat tärkeimmät kohdat isännöinnin kannalta.
  • koulutusaineistoja: koulutusten ja seminaarien materiaaleja, joihin voi tutustua jälkikäteen.
  • Viesti+-palvelu: tiedotemallit ja kuvat käytettävissä Mapin kautta, jos palvelu on yrityksen käytössä.

Pääkäyttäjän ohjeet käyttäjien lisäämiseksi

Jäsenyrityksissä on aina vähintään yksi Mapin pääkäyttäjä, joka voi lisätä muulle henkilökunnalle käyttöoikeudet Mappiin.

  1. Kirjaudu Mappiin ja tarkista, että yrityksenne työntekijät ovat kirjattuna palveluun tunnustenhallintasivulla tai laita lista (esim. excel-muodossa) Isännöintiliiton jäsensähköpostiin henkilöiden nimistä ja sähköpostiosoitteista. Lisää mukaan yrityksen Y-tunnus.
  2. Informoi tämän jälkeen henkilökuntaasi, että heidät lisätään Mapin käyttäjiksi.

Mikäli et pääsee rekisteröitymään palveluun, ole yhteydessä Isännöintiliiton jäsenneuvontaan: puh. 050 337 4570 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@isannointiliitto.fi

Videoita Mapin hyödyntämisestä

1. Mistä isännöitsijä löytää vastaukset?

2. Erikoisin kysymys isännöitsijälle?