Asioiden selvittämiseen ja kysymyksiin vastaamiseen kuluu iso osa isännöitsijän työstä. Kysymysten kirjo on yhtä laaja kuin kysyjienkin. Joskus yksinkertainenkin kysymys saattaa vaatia ison selvitystyön. Isännöintiliiton Mappi-jäsenpalvelu auttaa isännöitsijöitä arkityössään tarjoamalla ohjeita ja vastauksia taloyhtiöiden yleisimpiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta pääsee kirjautumaan Mappi-jäsenpalveluun, joka sisältää isännöitsijän arjessa tarpeellisia jäsenohjeita, oikeustapauksia ja webinaaritallenteita. Mapin käyttö on maksutonta kaikille Isännöintiliiton jäsenyrityksille.

Pääkäyttäjän ohjeet käyttäjien lisäämiseksi

Jäsenyrityksissä on aina vähintään yksi Mapin pääkäyttäjä, joka voi lisätä muulle henkilökunnalle käyttöoikeudet Mappiin.

1) Kirjaudu Mappiin ja tarkista, että yrityksenne työntekijät ovat kirjattuna palveluun tunnustenhallintasivulla tai laita lista (esim. excel-muodossa) Isännöintiliiton jäsensähköpostiin henkilöiden nimistä ja sähköpostiosoitteista. Lisää mukaan yrityksen Y-tunnus.
2) Informoi tämän jälkeen henkilökuntaasi, että heidät lisätään Mapin käyttäjiksi.

Mikäli et pääsee rekisteröitymään palveluun, ole yhteydessä Isännöintiliiton jäsenneuvontaan: puh. 050 337 4570 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@isannointiliitto.fi

Kirjaudu Mappiin