Mappi-jäsensivut

Ethän turhaan pähkäile? Katso ensin Mapista. Ja hommat rullaa taas.

Näin kirjaudut Mappiin:

 1. Klikkaa isannointiliitto.fi/mappi
 2. Kirjaudu sisään tai tilaa uusi salasana. 
 3. Mapin aarreaitta on käytössäsi. 

Mikäli et pääsee rekisteröitymään palveluun, ole yhteydessä Isännöintiliiton jäsenneuvontaan: puh. 09 2312 1750 (ti-pe klo 9 – 12) tai toimisto@isannointiliitto.fi 

Pääkäyttäjän ohjeet käyttäjien lisäämiseksi

Jäsenyrityksissä on aina vähintään yksi Mapin pääkäyttäjä, joka voi lisätä henkilökunnalle käyttöoikeudet Mappiin. 

 1. Kirjaudu Mappiin ja tarkista, että yrityksenne työntekijät ovat kirjattuna palveluun tunnustenhallintasivulla tai laita lista henkilöiden nimistä ja sähköpostiosoitteista (esim. excel-muodossa) Isännöintiliiton jäsensähköpostiin toimisto@isannointiliitto.fi. Lisää mukaan yrityksen Y-tunnus. 
 2. Informoi tämän jälkeen henkilökuntaasi, että heidät lisätään Mapin käyttäjiksi ja he saavat sähköpostiinsa viestin tunnusten luomisesta viimeistään seuraavana päivänä.  

Mappi on Isännöintiliiton jäsensivusto. Se kertoo asioihin isännöinnin näkökulman. Mappi sisältää uusimmat oikeustapaukset, webinaarit ja ajantasaiset ohjeet isännöinnin arkeen. Mapin käyttö on maksutonta Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunnalle. 

Mapista löydät satoja asiantuntijoiden tuottamia materiaaleja, kuten:
 

 • jäsenohjeita: yli 70 isännöinnille tuotettua ohjetta, joiden aiheina mm. osakehuoneistorekisteri, sähköautot, vesimittarit, hallintaanotto, kunnossapitovastuu ja asbesti 
 • lakikysymyksiä: yli 150 lakikysymystä vastauksineen juridiikan kysymyksiin. 
 • webinaaritallenteita: toistasataa tallennetta Isännöintiliiton järjestämistä webinaareista  
 • oikeustapauksia: lähes 100 kappaletta tiivistettyjä taloyhtiömaailman oikeustapauksia, jotka avaavat tärkeimmät kohdat isännöinnin kannalta. 
 • ladattavia materiaaleja: lähes 50 erilaista mallipohjaa tai muita ladattavia aineistoja, kuten muistilista uuden taloyhtiön vastaanottamisesta, hallintaanoton varoituskirje ja vastuullisen isännöinnin käsikirje työkirjoineen. 
 • Viesti+-palvelu: muokattavia malleja asukastiedotteista kuvineen käytettävissä, jos palvelu on yrityksen käytössä.

Tutustu Mappiin

Videoita Mapin hyödyntämisestä