Kun taloyhtiö valitsee isännöintiyrityksen, se saa käyttöönsä myös isännöinnin huolella rakentamat yhteistyöverkostot ja niiden erikoisosaamisen. Isännöinnin onnistumista asiakkaan silmissä mitataan myös isännöinnin kumppaniyritysten onnistumisella. Siksi isännöinti on tarkka yhteistyökumppaneidensa valinnassa.

Isännöintiliiton Palveluverkosto on ryhmä kiinteistöalan palveluja tarjoavia yrityksiä, joiden asiantuntijuus on isännöintialan käytössä. Palveluverkoston tavoitteena on kehittää isännöintitoimialan ja sille palveluja sekä tuotteita tuottavien yrityksien yhteistyötä.

Kiinteistöalan ytimessä

Palveluverkoston kautta yritykset pysyvät mukana alan kehityksessä sekä saavat tuoreimmat tunnusluvut ja tutkimukset käyttöönsä.

Palveluverkosto-yritykset ovat tiiviisti mukana Isännöintiliiton tapahtumissa, joiden kautta yrityksien edustajilla on mahdollisuus tavata vuosittain yli 1 000 isännöintialan päättäjää. Alan suurin tapahtuma on Isännöintipäivät, johon kokoontuu satoja isännöinnin ammattilaisia

Palveluverkostoon kuuluvien yritysten yhteystiedot löydät alapuolisesta linkkilistasta.

Palveluverkoston yritykset

 • Abloy

  ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin.

  www.abloy.fi

 • Anticimex

  Suomen suurimpana tuholaistorjunnan yrityksenä hoidamme tehokkaasti vaativatkin kohteet. Digitaalinen tuholaistorjunta, elintarvikehygienia ja sisäilmatutkimukset – kaikki palvelukokonaisuudet saman katon alta. Suomessa teemme vuosittain noin 50 000 asiakaskäyntiä ja palvelemme Hangosta aina Utsjoelle saakka. Anticimex-konserni on luonut terveellisiä ympäristöjä jo vuodesta 1934 lähtien ja toimintaa on maailmanlaajuisesti 17:ssa maassa.

  www.anticimex.fi

  p. 0207 495 706

  asiakaspalvelu@anticimex.fi

   

 • Asiakastieto

  Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa.

  Asiakastieto on yhdessä Visma Tampuurin kanssa rakentamassa uutta palvelua, jonka tarkoitus on mm. kehittää asuntokauppaan liittyviä prosesseja ja toimintatapoja sekä auttaa taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä saamaan tehokkuushyötyjä digitalisaation keinoin.

  www.asiakastieto.fi

  p. 010 270 7200

  asiakaspalvelu@asiakastieto.fi

 • Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva

  Olemme Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan sekä työsuhdeasioihin erikoistunut asianajotoimisto. Keskeisiä asiakasryhmiämme ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, henkilöasiakkaat sekä erilaiset kiinteistöalalla toimivat yritykset, yhteisöt ja säätiöt. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, asiakkaitamme palvelemme kuitenkin koko maan laajuisesti.

  www.kak-laki.fi

  p. 029 360 1100

  etunimi.sukunimi@kak-laki.fi

 • Balco

  Lasitettujen parvekkeiden asentaminen yksittäiseen kiinteistöön on iso investointipäätös. Balco on vuonna 1987 perustettu johtava eurooppalainen lasitettujen ja avoimien parvekkeiden toimittaja. Asioidessasi Balcon kanssa saat asiantuntevan kumppanin tueksesi koko rakennusprosessin ajaksi, ensimmäisistä tiedusteluista lähtien aina takuukatselmukseen saakka. Pitkä kokemuksemme, vakaa ja terve talous tekevät meistä turvallisen yhteistyökumppanin.

  www.balco.fi

  p. 045 668 6424

  balco@balco.fi

 • Bauer Watertechnologies

  Bauer Watertechnology Oy on perustettu vuonna 1996 ja vuodesta 1999 alkaen markkinoinut ja tuonut maahan vedenkäsittelylaitteita. Kemikaaliton Bauer-vedenkäsittelylaitteemme säilyttää veden alkuperäiset kivennäisaineet, puhdistaa tehokkaasti tukkeutumat putkistoista ja lämmönvaihtimista sekä suojaa sisäiseltä korroosiolta. Laite mahdollistaa merkittävän energiansäästön sekä varmistaa erinomaisen vedenlaadun ympäristöystävällisesti, täysin ilman kemikaaleja.

  Asiakkaisiimme lukeutuvat mm. taloyhtiöt, erilaiset kiinteistöt sekä omakotitalot.

  www.bauer-wt.com

  p. 09 276 99556

  info@bauer-wt.com

 • Berendsen

  Berendsen vaihtomatot pysäyttävät ulkoa kulkeutuvan lian. Perinteisesti on laitettu monta nailonmattoa peräkkäin, mikä hidastaa siivousta ja nostaa kustannuksia. Kyllästyskäsitelty mikropuuvillamatto torjuu paremmin kosteaa ja pölyävää likaa, karkean lian pysäyttää puolestaan supermatto. Berendsenin mattoja tarpeen mukaan yhdistellen saadaan vähennettyä vaihtomattojen määrää, helpotettua siivousta ja karsittua kustannuksia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  www.berendsen.fi

  p. 040 7705285

  asiakaspalvelu@berendsen.fi

 • Certego

  CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittaja. Hoidamme taloyhtiöturvallisuutenne kerralla kuntoon ja kattavilla palveluillamme varmistamme oviympäristön toimivuuden koko sen elinkaaren ajan. Emme koskaan jätä sinua pulaan.

  www.certego.fi

  asiakaspalvelu@certego.fi

 • Danfoss

  Yhdeltä toimittajalta energiatehokkaat ratkaisut kiinteistöjen lämmitykseen. Tarjoamme laadukkaita tuotteita uudisrakentamiseen ja saneeraukseen – yksittäisistä komponenteista kokonaisiin järjestelmiin.

  Patteriventtiilit ja -termostaatit * Linjasäätöventtiilit * Lattialämmitysjärjestelmät * Ulkoalueiden sulanapito * Lämpöpumput * Kaukolämpö ja kaukokylmä ratkaisut * Elektroniset huonesäätimet * Öljypoltinkomponentit

  www.lampo.danfoss.fi

  p. 0207 569 220

  lampo@danfoss.fi

 • Data Group

  Data Group on suomalainen vuonna 1992 perustettu valtakunnallisesti toimiva itsenäisten ict-kauppiaiden muodostama luotettava, osaava ja ammattitaitoinen tietotekniikan erikoisketju.

  Työnteko sujuu, kun työkalut ovat kunnossa. Saat meiltä käyttöösi parhaat palvelut ja laitteet, jotta päivittäinen toimintasi olisi mahdollisimman helppoa ja kustannustehokasta. Ongelmatilanteissa asiantunteva paikallinen apumme toimii nopeasti. Data Group -liikkeitä on kaikkiaan 55 kpl ja niissä työskentelee noin 370 it-alan ammattilaista.

  www.datagroup.fi

 • Dir-Air

  Dir-Air Oy on vuodesta 1992 toiminut puhtaan sisäilman asiantuntija ja edelläkävijä tuloilmaikkunoiden ekologisessa lämmöntalteenotossa. Dir-Air kehittää, valmistaa ja myy patentoituja Air Termico ja Air-In® -raitisilmaventtiilejä sekä äänenvaimentimia vaativiin tarpeisiin.

  Vahvuutenamme on oma tuotekehitys, laadukkaat tuotteet ja nopeat toimitukset. Teemme aktiivista yhteistyötä taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden kanssa. Valikoimaamme täydentävät Wood’s-ilmankäsittelylaitteet sekä RC Mannesmann vakiovirtausventtiilit.

  www.dir-air.fi

  p. 010 4215 700

  asiakaspalvelu@dir-air.fi

 • DNA

  DNA toimittaa huippunopeat laajakaistat ja laadukkaat TV-palvelut kiinteistöihin. Tehokas uuden sukupolven DNA Valokuitu Plus -verkko mahdollistaa gigaluokan nopeudet kaikkiin DNA:n saatavuusalueen taloyhtiöihin. DNA:n taloyhtiömyynnin paikalliset asiantuntijat palvelevat omilla alueillaan kaikissa kiinteistölaajakaistaan ja TV-palveluihin liittyvissä kysymyksissä.

  Täysin suomalainen DNA Oyj on maan suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija kaapeli- ja antenniverkossa.

  www.dna.fi

  taloyhtiomyynti@dna.fi

 • Eerola-Yhtiöt

  Palvelemme kunnallis-, teollisuus- ja kiinteistötekniikan ylläpitoa ja rakentamista. Teemme töitä, jotta kunnallis-, teollisuus- ja kiinteistötekniikka toimii niin kuin pitää, säilyttää arvonsa ja tuo viihtyisyyttä, toimivuutta ja lisäarvoa omistajilleen. Palvelumme kattavat viemäri- ja erotinhuollon, suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen, puhdasvesihuollon ja kuljetukset. Meiltä myös tapahtuma- ja tilapäis-WC:t.

  www.eerolayhtiot.fi

  p. 09 855 30 40

  toimisto@eerolayhtiot.fi

 • Electrolux

  Electrolux Professional Oy Pesulakoneet on osa maailmanlaajuista Electrolux-konsernia.

  Tarjoamme asiakkaille kestäviä ja joustavia pesularatkaisuja kaikkiin kiinteistöihin sekä, yhdessä koko maan kattavan huoltoliikeverkostomme kanssa, pesuloiden huolettoman käytön ja toiminnan. Valikoimastamme löydät kaiken kiinteistösi pesutupaan, kuivaushuoneeseen ja mankelointitilaan.

  www.suunnittelux.fi

 • Elfin

  Elfin – sähköalan ammattilainen on luotettava yhteistyökumppani jokaiselle isännöitsijälle ympäri Suomen.   Elfin-ketjuun kuuluu yli 200 itsenäistä sähköurakoitsijaa, joten olemme aina lähelläsi. Kauttamme hoituvat niin arkiset pikkurutiinit kuin laajemmat linjasaneerauksetkin. Kokenut ammattilainen tuntee alan säännökset ja tietää millainen ratkaisu on turvallisin, taloudellisin ja kestävin vuosiksi eteenpäin. Ota rohkeasti yhteyttä Elfin-sähköurakoitsijaamme!

  www.elfin.fi

 • Etelä-Suomen Lämpöhuolto

  Etelä-Suomen Lämpöhuolto Oy on Suomen ainoa pelkästään kaukolämpövaihtimiin erikoistunut yritys.

  Vuonna 2013 perustettu yritys tarjoaa lämmitysratkaisut kaikenkokoisiin kiinteistöihin ja vastaa yli 500 kiinteistön kaukolämpösaneerauksista sekä ylläpidosta vuosittain. Yritys on kehittänyt ainutlaatuisen palvelumallin, jossa laitteiston omistaminen, ohjaus ja ylläpito kuuluvat asiakkaan sijaan Lämpöhuollolle. Palvelu kattaa 90 % Suomen kaukolämpöverkosta.

  www.lampohuolto.com

  p. 029 1700 360

  myynti@lampohuolto.com

 • Festum

  Festum Software Oy on isännöinnin ja taloushallinnon toimintaprosessien automatisointiin erikoistunut yhtiö. Syyskuun 2017 Isännöintipäivillä Festum tuo markkinoille uuden kokonaisjärjestelmän kiinteistön hallintaan, kattaen sekä taloushallinnon että isännöinnin. Uudessa isännöinnin kokonaisjärjestelmässä hyödynnetään Festumin vankka taloushallinnon osaaminen.

  Festumin Isännöinnin kokonaisjärjestelmä vastaa asukkaan ja isännöitsijän tarpeisiin tulevaisuuden asumisesta.

  festum.fi

  p. 0207 909 700

  info@festum.fi

 • Finib

  Finib Oy on vuodesta 1995 toiminut kotimainen vakuutusmeklariyhtiö. Olemme asiantuntijoita kiinteistö- ja yritysvakuuttamisessa sekä vahinkojen hoidossa.

  Palvelumme tarkoitus on vapauttaa asiakkaidemme aikaa heidän omaan ydintekemiseensä. Hoidamme asiakkaidemme puolesta vakuuttamisen ja vahinkotilanteet 31 vakuutusalan ammattilaisen voimin.

  Palvelumme on laadukasta, nopeaa ja henkilökohtaista. Asiakaspysyvyys ja positiivinen palaute todistavat, että olemme onnistuneet.

  www.finib.fi

  p. 09 7517 0700

  finib@finib.fi

 • Fortum

  Puhtaamman asumisen puolesta! Tarjoamme taloyhtiöllesi ekologista kaukolämpöä, viilennystä, sähköä, aurinkopaneeleja sekä energiatehokkuuspalveluja. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme monipuolisista palveluistamme lisää!

  fortum.fi

  p. 040 848 1020

  saila.talaskivi@fortum.com

 • Granlund

  Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin, korjausrakentamisen sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Konsernissa työskentelee yli 800 asiantuntijaa ja toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä.

  www.granlund.fi

   

 • HELEN

  HELEN

  HELEN palvelee teitä sähkö-, kaukolämpö- ja kaukojäähdytysasioissa. Taloyhtiöille varmistatte parhaimmat sähkösopimukset, käyttämällä Isännöintisähköä johon sisältyy hintatakuu. Kaukolämpö on paras ja kustannustehokkain lämmitysmuoto Helsingissä, sitä voi hyödyntää kustannustehokasti myös esim. pihojen sulanapitoon. Kaukolämpöä saa nyt myös 100% uusiutuvana. Putkisaneerausten hankesuunnittelun yhteydessä on hyvä varmistaa kaukojäähdytyksen saatavuus.

  www.helen.fi/taloyhtiot

  p. 09 6171

  yritykset@helen.fi

 • Howden

  Howden on suomen suosituin kiinteistövakuutusmeklari. Olemme vakuutusyhtiöistä riippumaton asiakkaamme edustaja ja edunvalvoja vakuutusasioissa. Toimimme alan kehityksen kärjessä ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeita. Henkilökohtainen meklari, asiantuntevat taustajoukot ja monipuoliset palvelukanavat takaavat helpon ja toimivan asiointikokemuksen. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden ja panostamme laatuun sekä luottamukseen.

  www.howdenfinland.fi

  p. 09 5420 2400

  finland@howdengroup.com

 • Icopal

  Icopal Katto Oy kuuluu kansainväliseen Icopal-konserniin, joka on maailman johtava vedeneristysmateriaalien tuottaja ja Pohjoismaiden johtava kattourakointialan yritys. Maan kattava organisaatio, laatu ja vahvat perinteet ovat tehneet meistä maamme ykköstoimijan vedeneristysurakoinnissa ja vesikattojen elinkaaren hallinnassa. Toimimme kaiken tyyppisillä katoilla hyödyntäen alan viimeisimpiä menetelmiä.

  www.icopal.fi

  p. 020 7436 200

 • iLOQ

  iLOQ on suomalainen kasvuyritys, joka muuttaa mekaanisen lukituksen digitaaliseksi pääsyoikeuksien hallinnaksi. iLOQ S10 on maailman ainoa elektroninen lukitusjärjestelmä, joka saa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä ja täten mahdollistaa elektronisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita. Pääsyoikeuksien hallinta on iLOQilla helpompaa ja turvallisempaa kuin mekaanisilla järjestelmillä. Ylläpitokustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä järjestelmillä.

  www.iloq.com

  p. 040 3170204

  myynti@iLOQ.com

 • Intrum

  Meillä muistuttamisessa ja perinnässä teitä palvelee vuokra- ja vastikesaataviin erikoistunut asiantuntijatiimi, joka tuntee alan lait ja säännökset. Teemme jatkuvasti kehitysyhteistyötä vuokratoimialan järjestelmätoimittajien kanssa, sillä haluamme olla alan edelläkävijä – nyt ja tulevaisuudessa. Kun on aika valita uusi yhteistyökumppani tai urakoitsija, kauttamme saat markkinoiden tuoreinta tietoa yritysten taloudellisesta tilanteesta. Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa sinua!

  www.intrum.com/vuokrasaatavat

  p. 09 315 448 80

  asiakaspalvelu@intrum.com

 • Kattokeskus

  Teemme kattoremontit ja vesikattotyöt Pirkanmaalla, Uudellamaalla sekä Savossa jo 20 vuoden kokemuksella! Toteutamme niin pelti- kuin tiilikatotkin laadukkailla materiaaleilla. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset. Käytämme vain omia vakituisessa työsuhteessa olevia asentajia sekä omaa asennuskalustoa. Tutustu kotisivuiltamme tyytyväisten asiakkaidemme kertomuksiin!

  www.kattokeskus.fi

  p. 010 2290 190

  kattokeskus@kattokeskus.fi

 • Kattotutka

  Kattotutka Oy on valtakunnallinen vesikattoihin erikoistunut asiantuntijayritys. Kattoremonttien ohella teemme myös kaikki muut kattotyöt: tarkastamme, korjaamme ja huollamme katot katemateriaalista riippumatta, saneeraamme vuotavat vesikourut, pinnoitamme tiilikatot, maalaamme peltikatot ja talvella pudotamme lumet katoilta. 24 vuoden ja yli 50 000 kattotyön kokemuksella tiedämme, että valitsemalla Kattotutkan, muita sopimuskumppaneita katon kunnossapitoon ei tarvita. Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat sekä kotitaloudet.

  www.kattotutka.fi

  p. 010 680 4000

  myynti@kattotutka.fi

 • Lammin

  Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan mittatilauksena uusinta tekniikkaa hyödyntäen vastaamaan rakentamisen tiukimpia vaatimuksia. Kaikki Lammin tuotteet on suunniteltu ja tehty kotimaassa. Tuotteitamme ovat puuikkunat, alumiinisuojatut puuikkunat, energiaikkunat, ikkunaseinät ja erikoistuotteet sekä monipuolinen valikoima ovia. Meiltä saat kokonaispalvelun projektin suunnittelusta takuutarkastukseen. Tutustu monipuoliseen mallistoomme Ikkuna- ja Ovistudiossa kotisivuillamme www.lammin.fi.

  www.lammin.fi

  p. 010 8411 700

  myynti@lammin.fi

 • Lassila ja Tikanoja

  L&T pitää huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä. Tarjoamme kaikki palvelut kiinteistöille ja asukkaille. Kauttamme saat esimerkiksi jätehuollon, viemärihuollon, kiinteistöhoidon, siivouksen, kiinteistötekniikan, viherpalveluiden ja korjausrakentamisen monipuoliset palvelut. Me autamme kiinteistöjä lisäämään jätteiden kierrätystä, pitämään huolta viemäreistä sekä hoitamaan kiinteistöjä energiatehokkaammin.

  www.lassila-tikanoja.fi/asioi

  p. 010 636 7000

 • LeaseGreen

  LeaseGreenin ja OP:n Energiaremontti auttaa taloyhtiöitä säästämään energiaa ja lisäämään samalla asumisen mukavuutta. Me tuomme taloyhtiöihin markkinoiden parhaan tekniikan ja valmiuden tulevaisuuden muutoksiin. Keinovalikoimaamme kuuluvat mm. LTO-järjestelmät, erilaiset lämpöpumput ja aurinkosähkö, vedensäästöratkaisut, LED-valaisimet sekä uuden tekniikan älykäs ohjaus.

  Laske, miten paljon sinun taloyhtiösi voi säästää:

  energiaremontti.fi

  Kysy lisää:

  Lari Paavolainen

  p. 040 632 4489

  lari.paavolainen@leasegreen.fi

 • Lindström

  Me Lindströmillä huolehdimme ihmisistä työssä. Joustavat ja arkea helpottavat tekstiilivuokrapalvelumme parantavat asiakkaidemme turvallisuutta, hygieniaa ja yrityskuvaa. Olemme vastuullinen työnantaja ja huolehdimme työntekijöistämme. Lindströmillä työskentelee yli 3500 ihmistä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin vuoden 2016 liikevaihto oli 323 miljoonaa euroa. Visiomme on olla vakavarainen, puolen miljardin euron yritys, jonka sitoutuneet työntekijät tuottavat erinomaisen asiakaskokemuksen.

  www.lindstrom.fi

  p. 020 111 600

  lindstrom@lindstromgroup.com

 • Lumon

  Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä ratkaisuillamme autamme asiakkaitamme viihtymään.

  Tänään perheyritys Lumon on tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista ja kaiteista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin. Yksinkertaisesti paras ja halutuin!

  lumon.com/fi

  p. 020 7403 200

 • Molok

  Molok Oy valmistaa kotimaisin voimin jätteen keräykseen ja kierrätykseen tarkoitettuja Molok®-jätesäiliöitä. Laaja tuoteperhe koostuu sekä osittain maan alle menevistä Syväkeräys®-säiliöistä että pinta-astioista.

  Yli 25 toimintavuotensa aikana Molok Oy on laajentunut kansainväliseksi yritykseksi, jonka tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti. Ympäristöä, kustannuksia ja aikaa säästävää järjestelmää käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Yrityksen toiminta on sertifioitu laadun, ympäristön ja työturvallisuuden alueilla.

  www.molok.fi

  p. 010 3429 400

  molok@molok.com

 • Nordea

  Nordea on isännöitsijöiden tukena: Nordealla on koko maan kattava taloyhtiöyksikkötoiminta Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Raisiossa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa.

  Nämä taloyhtiöliiketoimintaan keskittyneiden osaamiskeskusten tavoitteena on olla isännöitsijöiden tukena kaikessa taloyhtiöiden rahoitukseen ja maksuliikeasioihin liittyvissä asioissa. Tulemme mielellämme myös yhtiö- tai hallitusten kokouksiin sekä asukasinfoihin kertomaan eri rahoitusvaihtoehdoista ja ajankohtaisista asioista.

  www.nordea.fi/yritysasiakkaat

  p. 0200 2121

 • One4all Finland Oy

  One4all Finland Oy on suomalainen kasvuyritys, joka toteuttaa monikanavaisia digitaalisia asukasviestintäratkaisuja kiinteistöhallinan tarpeisiin. Asioidessasi kanssamme saat luotettavan kumppanin kehittämään yhtiösi hyvää hallintoa ja asukastyytyväisyyttä tehokkaiden viestintätyökalujen avulla. Digitaaliset porrasnäytöt parantavat asukasviestintää. Yhdessä PNT®mobile sovelluksen avulla viesti välittyy asukkaille reaaliajassa. Näyttöä ja sovellusta hallitaan etänä helppokäyttöisen selainpohjaisen PNT®järjestelmän avulla. Räätälöimme tarvittaessa palveluamme asiakaskohtaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme kumppanuutta – kestäviä ja kehittyviä palveluita.

  www.one4all.fi

  p. 040 7611 923

  kitte.hamilton@one4all.fi

 • Onninen

  Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

  www.onninen.fi

 • Optima

  Optima Solutions tarjoaa helppokäyttöiset toiminnanohjausjärjestelmät yrityksille ja kiinteistön toimijoille. Järjestelmä parantaa tiedonkulkua ja viestintää, helpottaa rutiinitöiden suorittamista sekä mahdollistaa budjetoinnin ja taloudenhallinnan. Optima tarjoaa kattavasti myös älykkäät ratkaisut kulunhallintaan, kiinteistön valvontaan ja asiakaspalveluun. Optima Kiinteistöpalvelut tarjoaa lisäksi kiinteistön kokonaisvaltaiset huolto- ja talotekniikan työt asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti.

  www.optima.fi

  p. 020 710 9170

  myynti@optima.fi

 • Oras

  Oras Group on merkittävä talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Oras tekee veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää. Visionamme on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi.

  Oraksella parannamme ihmisten päivittäistä elämää niin kotona kuin julkisissakin tiloissa. Tuotteidemme suunnittelun kulmakivinä ovat toiminnallisuus, ajaton muotoilu, ympäristöystävällisyys sekä kestävyys.

  www.oras.com

  p. 02 83 161

  info.finland@oras.com

 • Paperinkeräys

  Isännöitsijä, järjestämme paperinkeräyksen kaikissa kiinteistöissäsi maksutta. Palvelemme luotettavasti taloyhtiösi sijainnista ja koosta riippumatta, myös pienimmillä paikkakunnilla.

  Autamme keräysastioiden määrän ja lähtötilanteen selvittämisessä. Saat meiltä myös uudet astiat. Huolehdimme taloyhtiösi säiliöiden tyhjennyksestä avaimet käteen -palveluna veloituksetta.

  Paperinkeräys Oy edustaa Suomen Keräyspaperi Tuottajayhteisö Oy:tä ja hoitaa kotikeräyspaperin tuottajavastuukeräyksen Suomessa.

  paperinkerays.fi

  p. 09 228 191

  info@paperinkerays.fi

 • Pestes Oy

  Olemme kotimainen, vahvasti kasvava täyden palvelun tuhoeläinhallinnan yritys.

  Hoidamme lintusuojaukset valtakunnallisesti ja muut tuhoeläintorjunnat Etelä-Suomen alueella. Teemme aktiivista yhteistyötä taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden kanssa.

  Haluamme ratkaista asiakkaidemme lintu- ja tuholaisongelmat tehokkaasti ja täsmällisesti. Laadukas, ammattitaitoinen palvelu ja raportointi ovat toimintamme kivijalka.

  Tarjous ja kustannusarvio aina veloituksetta.

  www.pestes.fi / www.lintusuojaus.fi

  p. 010 326 9200

  pestes@pestes.fi

 • Pihla

  Pihla on kerros- ja rivitalojen ikkunaremonttien markkinajohtaja. Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia jo 20 vuoden ajan. Tuotteemme ovat testattuja ja ne valmistetaan Suomessa, Ruovedellä. Ikkunoillamme on jopa 25 vuoden lahoamattomuustakuu. Pihlan ikkuna- ja oviremontti on turvallinen valinta. Kokeneet ja koulutetut projektipäällikkömme ja asentajamme huolehtivat siitä, että remontti toteutuu luotettavasti ja joustavasti talon elämä huomioiden. Pihla – Varmasti hyvä.

  www.pihla.fi

  p. 0800 550 880

  info@pihla.fi

 • PKS Sähkökauppa

  PKS Sähkökauppa myy tämän päivän älykkäitä sähkösopimuksia henkilö- ja yritysasiakkaille koko maassa. Palvelumme säästää aikaasi ja tuo säästöjä myös taloyhtiöiden energiakustannuksiin. Priimaplus-sopimuksella pääset kaikkien isännöimiesi taloyhtiöiden sähkönkäyttö- ja kustannustietoihin yhdellä kertaa. Sähkön hinta taloyhtiöille on luonnollisesti kilpailukykyinen ja läpinäkyvä. Isännöitsijä! Soita, niin keskustellaan lisää.

  priimaplus.pks.fi

  p. 0400 1273434

  lotta.lilja@pks.fi

 • Polygon Finland

  Polygon Finland Oy on kiinteistövahinkojen, sisäilmaongelmien ja olosuhdehallinnan asiantuntija. Vahinkopalveluihin kuuluvat vesi- ja palovahinkojen kartoitus, kuivaus ja korjaus sekä jvt-työt. Niitä täydentävät mm. hajunpoistokäsittelyt. Sisäilmapalveluihin kuuluvat sisäilmatutkimukset ja korjaukset sekä ilmanpuhdistimien vuokrauspalvelu. Olemme Auktorisoitu Vahinkoalan Urakoitsija ja Luotettava Kumppani. Päivystys 24h 020748400. Olemme valmiina toimimaan aina parhaaksesi, kun tarvitset meitä.

  www.polygongroup.fi

  p. 020 7484 01

  finland@polygongroup.com

 • Posti

  Posti on palveluyritys, joka toimittaa markkinoiden älykkäimmät ja asiakaslähtöisimmät postin ja logistiikan ratkaisut. Posti kasvaa uusille palvelualueille ja on entistä merkityksellisempi asiakkaidensa arjessa. Uusi Smartpost-palvelu on nyt saatavilla kerrostalo- ja toimistokiinteistöihin.
  Tutustu millainen voisi olla sinun kohteesi oma posti ja ota yhteyttä.

 • Premis

  Premis on kokonaisvaltainen kiinteistötiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmä, joka vastaa kiinteistötoimialan digitalisoinnin haasteeseen yhdistämällä relevantin tiedon yhteen eheään kokonaisuuteen.

  Premisissä tiedot ja dokumentit ovat kootusti yhdessä paikassa. Premis tehostaa isännöintityötä hyödyntämällä massatoiminnallisuuksia ja automatisoimalla laskutuksen, hankintatoimen, viestinnän ja palvelupyyntöjen ohjauksen kaltaisia taustatoimintoja. Aikaa säästyy ja tiedot pysyvät ajan tasalla.

  www.premis.fi

  p. 029 170 4500

  info@premis.fi

 • Raksystems

  Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Olemme Suomen suurin kuntotarkastusyhtiö. Olemme tehneet yli 100 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet satoja peruskorjaushankkeita.

  Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

  www.raksystems.fi

  p. 030 670 550

  asiakaspalvelu@raksystems.fi

 • Recover Nordic

  Recover Nordic on pohjoismaiden johtava vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Suomessa tarjoamme laadukkaita palveluitamme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille asiakkaillemme. Suomessa Recover Nordic Oy on toiminut yli 5 vuotta ja meitä on tällä hetkellä yli 60 vahinkosaneerauksen ammattilaista. Henkilökuntaamme koulutamme säännöllisesti ylläpitääksemme ammattitaitoa. Olemme JVT- ja Kuivausliikkeiden liiton jäsenyritys sekä vakuutusyhtiöiden suosittelema vahinkosaneerausyritys.
  Teemme kosteuskartoitukset, desinfioinnit, purkutyöt, kuivaukset ja korjausrakentamisen, niin vesi- kuin palovahinkojenkin osalta. Korjausrakentamispalvelumme kattaa kaiken pienistä kylpyhuone- tai keittiökorjauksista monipuolisiin yritysten ja julkisten tilojen korjaus- ja tasonnostoprojekteihin. Meidät tavoittaa hädän hetkellä Uudellamaalla, vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden niin vesi- palo- kuin muidenkin vahinkojen sattuessa.

  www.recovernordic.fi
  Asiakaspalvelu 09 23 14 3700
  24h päivystys Uusimaa 020 13 13 555
  vahinko@recovernordic.fi

 • Sweco

  Olemme valtakunnallisesti merkittävä ja arvostettu korjausrakentamisalan palvelutuottaja. Asuinrakennusten julkisivukorjauksiin ja putkiremontteihin tarjoamme monipuolista kokonaispalvelua varusteenamme vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito.

  Palvelut kattavat kaikki korjauksiin liittyvät osa-alueet: tutkimukset, hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu (arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu), visualisointi, rakennuttaminen, projektinjohto, valvonta, viestintä, mallinnus ja energiapalvelut.

  www.sweco.fi/taloyhtiopalvelut

  p. 0207 393 000

  taloyhtiopalvelut@sweco.fi

 • Talokeskus

  Työkalut isännöintiin ja taloushallintoon, viestintävälineet osakas- ja asukasviestintään, korjaushankkeiden suunnittelu- ja valvontatyöt sekä kaikki asiantuntijapalvelut kiinteistöjen koko elinkaarelle. Talokeskus on isännöitsijän monipuolinen kumppani tarjoten 270 asiantuntijan osaamisen ja yli 90 vuoden kokemuksen. Innovatiivisesti! Digitaalisesti! Asiantuntevasti!

  www.talokeskus.fi

  p. 09 725 15500

  viestinta@talokeskus.fi

 • Taloyhtio.Info

  Olemme asumisviihtyvyyteen keskittynyt yritys. Sähköisen asioinnin kanavana luomme mahdollisuuden asukkaillesi hoitaa asumiseen liittyvät asiat heille sopivana ajankohtana juuri sieltä missä he ovat. Sinulle isännöitsijänä tuomme mahdollisuuden tehdä keskitettyjä toimenpiteitä taloyhtiöillesi sekä mahdollisuuden päästä yhdellä kirjautumisella kaikkien yhteistyökumppaneidesi tarjoamiin järjestelmiin yhdestä paikasta, keskitetysti. Sinun asukkaidesi hyvinvointi ja asumisviihtyvyys on myös meidän asiamme!

  www.taloyhtio.info

  p. 040 727 5183

  tuomas@taloyhtio.info

 • Talpet

  Talopesulat Oy on suomalainen vuonna 1978 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet pesulakoneiden ja kuivauslaitteiden valmistukseen ja myyntiin. Talpet-tuotevalikoimaan sisältyvät kaikki nykyaikaisessa pesulassa tarvittavat koneet ja kalusteet. Talpet-pesulakoneiden parhaat ominaisuudet ovat kestävyys ja helppokäyttöisyys, jotka on testattu jo tuhansissa kohteissa pesuteollisuudessa, sairaaloissa, hoitolaitoksissa, taloyhtiöissä, opiskelija- ja nuorisoasuntokohteissa ja siivouskeskuksissa.

  talpet.fi

  p. 09 686 9750

  info@talpet.fi

 • Telia

  Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun, yrityksesi ja yhteisösi arkea. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 3300 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita. Maailmanlaajuisten yhteyksien ansiosta tarjoamme sinulle parhaat palvelut missä ikinä liikutkin.

  telia.fi/taloyhtio

  p. 020032333

 • Tietoaika / Domus

  Tietoaika on valtakunnallisesti toimiva kotimainen ohjelmistotalo, jonka kehittämää Domus-isännöintijärjestelmää käyttää jo lähes 300 isännöintiyritystä. Valtaosa yrityksistä käyttää Domusta pilvipalveluna hyödyntäen sähköisiä ratkaisuja taloushallinnossa, isännöinnissä, viestinnässä, toiminnanohjauksessa sekä tehtävienhallinnassa. Pitkälle integroidun järjestelmän kaikki Domus-ohjelmaosat on kehitetty Tietoajassa. Lopputuloksena on saumattomasti toimiva kiinteistöhallinnon kokonaisratkaisu.

  www.tietoaika.fi

  p. 0207 343 711

  myynti@tietoaika.fi

 • Tiivi

  Tiivi on toiminut jo 40 vuoden ajan suomalaisen ikkunavalmistuksen suunnannäyttäjänä. Markkinoiden laajin tuotevalikoima, laadukkaat tuotteet ja ylivoimainen projektiosaaminen ovat tehneet Tiivistä halutuimman yhteistyökumppanin myös kerros- ja rivitalosaneerauksissa. Tiivi Invent -ilmanvaihtoratkaisu ohjaa älykkäästi talon ilmanvaihtoa, parantaen sisäilman laatua ja asumisviihtyvyyttä. Tiivi tarjoaa markkinoiden laajimman tuotetakuun ja myös 10 v. takuun asennustyölle. Tiivi-Showroom, Äyritie 22, 01510 Vantaa

  www.tiivi.fi

  p. 040 500 3738

  jari.peltonen@tiivi.fi

 • Tilaajavastuu

  Tarjoamme palvelut tilaajavastuulain ja veronumerolain noudattamista varten. Toimitamme asiakkaillemme joko suoraan tai partneriemme kautta sähköisiä palveluita, jotka helpottavat organisaatioiden hallinnollisten velvoitteiden hoitamista.

  www.tilaajavastuu.fi

  p. 0600 301 339

  asiakaspalvelu@tilaajavastuu.fi

 • Turun Lukko

  Turun Lukko tarjoaa laadukkaat lukitusratkaisut koteihin ja yrityksiin aina suunnittelusta toteutukseen asti.

  CALLOCK -avaa ovet puhelinsoitolla! Valittavissa 2 eri vaihtoehtoa maksullisuuteen liittyen:

  Maksullinen aukaisu

  • käyttäjä maksaa käytön joka laskutetaan hänen puhelinlaskulla -> tilanhaltija saa tuloutuksen tililleen

  Kuukausi tai käyttäjäkohtainen hinnoittelu:

  • taloyhtiöissä esim. autotallin nosto-ovissa joissa hinta määräytyy autopaikkojen/asuntojen mukaan (käyttäjäkohtainen).
  • tai yritysten tiloissa ulkoportissa / kulunvalvontana ovissa hinta määräytyy käyttäjien mukaan (kk. perusteinen).

  youtu.be/turunlukko/callock

  www.turunlukko.fi

  p. 020 7000 200

  info@turunlukko.fi

 • Vahanen

  Vahanen-yhtiöt on isännöitsijän luotettavin asiantuntijakumppani, jonka avulla onnistut kiinteistönpidossa. Tarjoamme isännöinnin tueksi kaikki kiinteistössä tarvitsemasi asiantuntijapalvelut, kuten taloyhtiöstrategia ja tutkimuspalvelut sekä korjaus- ja lisärakentamisen rakennuttaminen, projektinjohto, valvonta ja suunnittelu.

  Taloyhtiöhankkeissamme panostamme erityisesti viestintään ja hyvään yhteispeliin. Meille on tärkeää, että jokainen hanke viedään läpi asiakkaan etua vaalien.

  www.vahanen.com

  p. 020 7698 698

  info@vahanen.com

 • Verto / Vecron

  Vercon Oy Verto myy ja valmistaa laadukkaita huoneistokohtaisia vedenmittausjärjestelmiä yli 30 vuoden kokemuksella. Yhtiöstä on kasvanut johtava huoneistokohtaisen vedenmittaustiedon palvelutoimittaja, jolla on jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomea. Yhtiö on tunnettu tuotteidensa korkeasta laadusta, nopeista toimituksista, ensiluokkaisesta asiakaspalvelustaan ja asiantuntemuksesta toimintaympäristössänsä.

  Vercon Oy on osa Partnos -konsernia, yli 50-vuotiasta suomalaista perheyritystä.

  www.verto.fi

  p. 010 7340 700

  verto@verto.fi

 • Vesivek

  Vesivek on tehnyt 25 000 kattoremonttia ja yli 200 000 ränni- tai kattotuoteasennusta. Kotimainen yhtiö työllistää lähes 600 ammattilaista. Tehtävämme on yllättää asiakkaamme neljänsuoralla: palvelulla, tehokkuudella, laadulla ja siisteydellä.

  www.vesivek.fi

  p. 019 211 3800

  myynti@vesivek.fi

   

 • Visma

  Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille ERP- ja taloushallintojärjestelmiä tuottava ohjelmistoyritys. Visma Fivaldi on kiinteistöhallinnan kokonaisjärjestelmä, jolla hyödynnät sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvelet asiakkaitasi paremmin. Järjestelmällä hallitaan yli 12 000 taloyhtiötä ympäri Suomen. Isännöinnin, huollon ja talouden toiminnot samassa järjestelmässä takaavat, että työ hoituu mutkattomasti. Digitaaliset taustaprosessit ja viestintäkanavat mahdollistavat tehokkaan hallitustyöskentelyn sekä sujuvan arjen asukkaille.

  visma.fi/fivaldi-isannointi

  p. 010 756 2992

  fivaldimyynti@visma.com

 • YIT Talon Tekniikka

  YIT Talon Tekniikka toteuttaa paremmat putkiremontit viiden vuoden takuulla. YIT Talon Tekniikka on helppo ja joustava kumppani yli sadan putkiremontin kokemuksella ja yli sadan vuoden rakentamisen osaamisella. Vahvuuksiamme ovat projektinhallinta, asukaslähtöinen toimintatapa sekä sitoutunut ja palveleva henkilökunta. Yrityksessä työskentelee noin 80 henkilöä ja yrityksen toimialueena on pääkaupunkiseutu.

  www.talontekniikka.fi