Auktorisoitu isännöitsijä

Henkilöauktorisointi on tarkoitettu isännöinnin ammattilaisille, jotka ovat toimineet päätoimisena isännöitsijänä vähintään 3 vuotta. Auktorisoitu isännöitsijä ylläpitää ja kehittää osaamistaan säännöllisesti.

Auktorisointi on tehokas tapa viestiä osaamisesta ja palvelun laadusta – myös isännöintialalla. Auktorisoitu isännöitsijä -pätevyys tarjoaa isännöinnin ammattilaiselle polun oman osaamisen kehittämiseen ja ammattitaidon osoittamiseen asiakkaille.

Hakeaksesi Auktorisoitu isännöitsijä -pätevyyttä sinulla tulee olla riittävä isännöinnin työkokemus ja koulutus sekä projektiosaaminen. Hakijat osallistuvat myös juridista osaamista mittaavaan tenttiin.

Auktorisoinnin hankkinut isännöitsijä sitoutuu ylläpitämään osaamistaan sekä noudattamaan Isännöinnin eettisiä ohjeita. Auktorisoitu isännöitsijä -pätevyys on voimassa kuusi vuotta kerrallaan.

Puolueeton ISA-yhdistys auktorisoi

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry auktorisoi isännöitsijöitä ja isännöintiyrityksiä sekä valvoo niiden toimintaa. Riippumattoman ja puolueettoman ISA-auktorisoinnin piiriin kuuluu jo liki 200 isännöintiyritystä. ISA-yhdistyksen taustalla ovat Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto.

ISA-yhdistyksen sivuille