Alma Talent Tietopalvelut kisaa Palveluverkostoyritys 2019 -palkinnosta

Alma Talent Tietopalvelut on valittu Palveluverkostoyritys 2019 -finalistien joukkoon. Yhteensä kolme finalistia kilpailee Isännöintiyritys 2019 -palkinnosta, joka julkistetaan Isännöintipäivillä 18.9.

Alma Talent Oy: Nea Pohja ja Kenneth Ramstedt. Kuva: Milla von Konow.

Alma Talent Tietopalvelut tarjoaa yritys-, henkilö- ja kiinteistötietopalveluita. Yritys saa kiitosta asiantuntijoidensa avuliaisuudesta ja siitä, että he ymmärtävät hyvin isännöinnin tarpeita. Asiakkaiden kehitysehdotuksia on myös toteutettu. Myyntipäällikkö Kenneth Ramstedtin mukaan tämä on tulosta tiiviistä yhteydenpidosta asiakkaisiin, jotka pitävät palvelukehityksen ajan hermolla.

– Osaamme tunnistaa, mitä asiakkaamme tarvitsevat, vaikka heidänkin toimintansa muuttuu. Isännöintiliiton tilaisuuksissa kuulemme, mitä toimialalle on tulossa ja miltä isännöinnin arki näyttää. Tällä hetkellä tutkimme, miten voisimme vähentää manuaalisen työn määrää. Se taas vaatii vielä yhteistyötä viranomaisten kanssa, Ramstedt kertoo.

Alma Talent Tietopalvelut edistää yhteistyötä olemalla helposti ja nopeasti tavoitettavissa. Sen palvelut ovat saatavilla joka päivä vuorokauden ympäri, kun asiakas niitä tarvitsee. Isännöintitoimialalle räätälöidyissä webinaareissa isännöitsijät saavat käyttöopastusta ja rahanarvoisia vinkkejä tietojen hyödyntämiseen.

Tietopalveluihin kuuluu muun muassa Asukaskyselypalvelu, joka sisältää reaaliaikaiset asukastiedot. Henkilö- ja osoitehaku auttaa perinnässä, palautuksessa ja sopimusasioissa. Hakupalveluista löytyvät myös yritys- ja kiinteistötiedot sekä henkilön maksuhäiriöt. Hakujen avulla isännöitsijät esimerkiksi täsmäyttävät asukasluettelot tai tarkistavat suosittelemiensa urakoitsijoiden taloustaustat. Kaikki tarvittavat asiakirjat saadaan palvelusta yhdellä haulla.

Alma Talent Tietopalvelut on osa Alma Talent Oy:tä, joka kuuluu Alma Media Oyj -konserniin. Alma Talentin pro forma -liikevaihto vuonna 2018 oli 108,9 miljoonaa euroa. Henkilöstö vuoden 2018 lopussa oli 515 henkilöä.

Finalistit valinneen palkintoraadin asiantuntijoina toimivat tänä vuonna asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta, toimitusjohtaja Jarno Tuimala Kiinkosta ja yhteysjohtaja Timo Tossavainen Kiinteistöliitosta.

Finalisteista valitaan lopulliset voittajat tänä vuonna ensi kertaa yleisöäänestyksellä, joka jatkuu Isännöintipäiville asti. Eniten yleisöääniä saaneet voittajat julkistetaan palkintogaalassa Isännöintipäivillä Helsingissä 18.9.2019.

ÄÄNESTYKSEEN