Taloasema kisaa Isännöintiyritys 2019 -palkinnosta

Taloasema on valittu Isännöintiyritys 2019 -finalistien joukkoon. Yhteensä kolme finalistia kilpailee Isännöintiyritys 2019 -palkinnosta, joka julkistetaan Isännöintipäivillä 18.9.

Taloasema, ylärivissä: Kari Suojalehto. Ari Takkunen, Nina Gromoff, Miro Takkunen, Ari Lantea. Alarivi: tj Esko Pietikäinen ja tilitalo Emmasta Tuulevi Pettinen. Kuva: MIlla von Konow.

Taloasema toimii 29 eri kaupungissa, ja ketjun toimipisteet tekevät tiivistä yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimivan yhteistyön ansiosta taloyhtiöillä missä päin Suomea tahansa on saatavillaan kaikki ketjussa oleva osaaminen, olipa kyse taloudellisesta, teknisestä tai juridisesta asiasta.

Yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa tehdään monenlaista yhteistyötä – yhden kehityshankkeen tuloksena syntyi esimerkiksi yhtiökokoussovellus, joka mahdollistaa osallistumisen taloyhtiön yhtiökokoukseen verkkosovelluksen kautta ajasta ja paikasta riippumatta. Ammatillisen lisäkoulutuksen järjestäjä Amiedun kanssa toteutettiin hanke, jossa asiakasyhtiöiden hallitukset otettiin työpajoihin mukaan kehittämään taloyhtiöiden teknisiä palveluja.

– Pyrimme kehittämään palvelumalleja, jotka auttavat sekä asiakasta että isännöitsijää. Palvelumallit, jotka palvelevat kumpaakin tahoa, otetaan parhaiten käyttöön, ja ne ovat tärkeä osa asiakaslähtöistä isännöintiä, kehitysjohtaja Nina Gromoff kertoo Taloaseman toimintakulttuurista.

Ketjun yhteistyökäytänteillä on monia positiivisia vaikutuksia myös henkilöstöön. Henkilöstöllä on hyvä yhteishenki, ja palvelu perustuu yhdessä tekemisen kulttuuriin. Lomailu onnistuu pienissäkin toimipisteissä, kun yhteydenottoihin vastaaminen ja tuuraukset hoituvat ketjun toisen toimipisteen kautta. Myös teknistä osaamista käytetään hyödyksi yli toimipisterajojen. Ketju tarjoaa henkilöstölle keskusyksikön ja lakimiesten tuen sekä yhteistyötä edistäviä tapahtumia, ajankohtaiskoulutuksia ja keskustelufoorumeita.

Taloasema tekee paljon yhteistyötä myös paikallisten toimijoiden kanssa, jolloin tuetaan alueen kehitystä ja asiakkaat saavat parhaan paikallisen toimijan toimeksiannoilleen.

Valtakunnallisella Taloasemalla on 36 toimipistettä 29 paikkakunnalla. Yhteensä Taloasema isännöi noin 800 taloyhtiötä Suomessa, sen liikevaihto vuonna 2018 oli 5 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 65 työntekijää.

Finalistit valinneen palkintoraadin asiantuntijoina toimivat tänä vuonna asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta, toimitusjohtaja Jarno Tuimala Kiinkosta ja yhteysjohtaja Timo Tossavainen Kiinteistöliitosta.

Finalisteista valitaan lopulliset voittajat tänä vuonna ensi kertaa yleisöäänestyksellä, joka jatkuu Isännöintipäiville asti. Eniten yleisöääniä saaneet voittajat julkistetaan palkintogaalassa Isännöintipäivillä Helsingissä 18.9.2019.

ÄÄNESTYKSEEN