Isännöinnin ammattitutkinto, Amiedu, Helsinki

Koulutuksen nimi:
Isännöinnin ammattitutkinto

Koulutuksen järjestäjä:
Amiedu

Ajankohta ja paikkakunta:
Alkaen 25.5.2020. Koulutuksen kesto on noin yksi vuosi. Helsinki

Sisältökuvaus:

Tämän koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujalle valmiuksia hoitaa isännöinnin toimintaympäristöön liittyviä hallinnollisia, taloudellisia ja teknisiä työtehtäviä sekä luoda edellytykset isännöinnin ammattitutkinnon suorittamiseen.

Koulutus on tarkoitettu isännöinti- ja kiinteistöalan yrityksessä työskenteleville isännöitsijöille, apulaisisännöitsijöille, teknisille isännöitsijöille ja -työnjohtajille sekä kiinteistöassistenteille, taloushallinto- ja asiakaspalveluhenkilöstölle, jotka osallistuvat isännöintipalvelun tuottamiseen ja haluavat tiedon hankinnan ja päivityksen lisäksi suorittaa isännöinnin ammattitutkinnon. Henkilöllä tulee olla työssä mahdollisuus osallistua erilaisiin isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin.

Osallistumisehdot:
Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työharjoittelu- tai työpaikalla. Isännöinnin ammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työ- tai harjoittelupaikka.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi. Laadimme yhdessä suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Rahoitusvaihtoehdot:
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja koulutussopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta.

Koulutushaku viimeistään 6.5.2020 mennessä. koulutuspaikat täytetään sitä mukaan, kun hakukriteerit hyväksyttävästi täyttävä henkilö siihen hakeutuu.

Yhteystiedot:
kouluttaja Ari Hautala, p. 020 7461 484, ari.hautala@amiedu.fi